Pizzabunn m/saus&ost gastronorm
Forstekt Pizzabunn med ost&saus, helgastronorm
Forstekt Pizzabunn med ost&saus, helgastronorm
En robust hamburger med 81 % storfekjøtt
Einebær er en naturlig ingrediens i viltretter. Knus einebær i en morter før det tilsettes viltkjøtt og viltsauser. TORO Krydderiet Einebær egner seg ypperlig til rype, skogsfugl, rein, hare, kanin, rådyr, hjort og elg og ikke minst i posteier og pateer av vilt. Einebær gjør røkt viltkjøtt til en delikatesse i særklasse. Einebær, basilikum og rosmarin i blanding gir en ny, dristig og uvanlig opplevelse i pastasausen. Lett å like, lett å lage.
TORO Fri Glutenfri Tomatsuppe Porsjon er en glutenfri, mild og god tomatsuppe. Perfekt når man er litt sulten og har lyst på noe varmt, godt og enkelt. Perfekt på farten!
En tykk, grov og saftig halal hamburger med hjemmelaget utseende som også er enkel å tilberede
TORO Krydderiet Hvitløksalt er en blanding av hvitløkspulver og salt. Krydderet er like godt egnet til matlaging som til bordkrydder. Hvitløkssalt passer perfekt til kjøtt- og fiskeretter, salater og dressinger. Prøv det også til stekte grønnsaker. Lett å like, lett å lage.
TORO Fri Glutenfri Blomkålsuppe Porsjon er en glutenfri, kremet suppe med mild smak og biter av blomkål. Perfekt når man er litt sulten og har lyst på noe varmt, godt og enkelt. Perfekt på farten!
Vår aller beste hamburger. En tykk, mør og saftig Angusburger med hjemmelaget utseende.
Det artige med dill er at det trolig er den eneste krydderurten med navn av norsk opprinnelse. Man mener ordet dill er gammelnorsk, en avledning av ordet «lulle» som betyr bysse eller berolige. TORO Krydderiet Dill er en ypperlig tilsetning til fisk- og skalldyrretter, lammekjøtt og dressinger. Dill er også vanlig ved graving av fisk, og sennepssausen til gravfisken er også smaksatt med dill. Bruk også dill også som dryss på poteter og salat. Lett å like, lett å lage.
TORO Bretagne kyllingsaus er en av våre mest populære sauser til kylling og lyst kjøtt. Den gode smaken av paprika og hvitløk passer også til fisk og pastaretter. Tilsett gjerne crème fraîche, litt paprika og friske urter. Lett å like, lett å lage.