Urter i olje italiana
Pure av frisk basilikum, persille, oregano, timian, salvie, rosmarin og bønneurt i olje
Pure av frisk basilikum, persille, oregano, timian, salvie, rosmarin og bønneurt i olje
Førsteklasses sildefileter – serveringsklare rett fra boksen.
Pure av basilikum, persille, merian, timian, rosmarin og salvie i olje
TORO Kyllingsaus Rosépepper har god peppersmak og er krydret for å passe spesielt godt til kylling og lyst kjøtt. Passer også utmerket til hvit fisk. Tilsett gjerne vårløk og friske urter. Lett å like, lett å lage.
Marinert sildefilet i biter med aromatiske krydder.
Pure av fersk basilikum, hvitløk, havsalt, parmesan, pinjekjerner og olje
TORO Carbona pastasaus er en klassiker fra det italienske kjøkkenet. Server til spagetti eller andre pastaretter og tilsett gjerne bacon, revet parmesan og hakket, fersk persille. Lett å like, lett å lage.
Marinert sildefilet i biter i en fyldig tomatsaus.
TORO Betasuppe er en klassisker som inneholder blant annet potet, erter og byggryn. Tilsett gjerne litt pølser eller annet godt du har hjemme for en egen vri, og server med Mors flatbrød. Lett å like, lett å lage.
Pure av frisk basilikum, havsalt og solsikkeolje