Pasta Classico familiepakning

TORO Pasta Classico er en pastarett med kremet tomatsaus og urter, laget etter italiensk oppskrift. Retten inneholder pasta og tomatsaus krydret med basilikum, hvitløk, oregano og rosmarin. En populær pastarett for hele familien! Lett å like, lett å lage.

Sursild i biter

Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake.

Timian hel

Timian er en krydderurt med aromatisk smak og lukt. Navnet er avledet av det greske ordet for mot, «thymos». Timian kan gjerne koke lenge da den trenger tid på å frigi sin smak. TORO Krydderiet Timian kan brukes i farseretter og passer spesielt godt til vilt, lam, okse og kylling. Timian er uunnværlig i ertesuppen og passer godt til tomatsauser. Lett å like, lett å lage.

Husholdningssaft u/tilsatt sukker

Nora Husholdningssaft Uten Tilsatt Sukker er en fruktig, fyldig og sødmerik saft laget på druer, epler og jordbær. Dette er saften for den som vil eller må redusere sukkerinntaket, men samtidig beholde den gode smaken.

Karrisild i biter

Marinert sildefilet i biter i en kremet karrisaus.

Kardemomme malt

Vikingene skaffet seg kardemomme fra handelsmenn i Konstantinopel for mer enn tusen år siden. TORO Krydderiet Kardemomme egner seg godt til krydring av søt mat, spesielt vafler og bakverk som boller og annen gjærbakst. Malt kardemomme er en viktig del av den indiske krydderpaletten og inngår i de fleste indiske matretter. Lett å like, lett å lage.

Mac'n Cheese familiepakning

TORO Mac’n Cheese er en pastarett med kremet og smakfull ostesaus med milde smaker av cheddar og parmesan. Mac’n Cheese er en amerikask klassiker og en populær pastarett for hele familien! Server gjerne med litt eksta revet ost. Lett å like, lett å lage.

Tomatsild i biter

Marinert sildefilet i biter i en fyldig tomatsaus.

Sursild i biter

Marinert sildefilet i biter i en syrlig lake.

Karve

Karve smaker søtt, karakterisk og friskt. Karve er en av de plantene som er brukt lengst som krydderurt, i mer en 5000 år. I Norge er karve først og fremst brukt som krydder i surkål, pultost og i akevitt. Bruk gjerne TORO Krydderiet Karve i brød, kjøttfarser og supper, som ungarsk gulasj. Lett å like, lett å lage.