Vegetar Vegisterkaker

Plantebaserte vegisterkaker laget på en base av erter og blomkål. Krydret smak av jul.

Kanel hel

Kanel kommer fra eviggrønne trær som tilhører laurbærfamilien, og det er barken fra trærne som gir oss kanel. Kanel er et av de mest populære krydderne i Norge. TORO Krydderiet hel kanel er perfekt i indisk matlaging og i varme drikker som gløgg og glüwein. Lett å like, lett å lage.

Glutenfri Meksikansk Gryte

TORO Fri Meksikansk Gryte med ris, bønner og paprika er glutenfri og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Serveres gjerne med annet meksikansk tilbehør som salsa, rømme og tortillachips.

Sukkerkulør

Sukkerkulør

Vegetar Falafel

Smaksrike og krydret grønnsaksbaserte falafler laget av kikerter. Passer perfekt til salatbaren, i wrap, til varmretter eller servert med hummus. Helt spiseklare og med høyt innhold av kostfiber!

Kremet ertestuing

En ekstra smakfull ertestuing laget med grønne erter og selskapserter.

Pepper hvit malt

Hvit pepper brukes i farseretter av kjøtt og fisk. TORO Krydderiet hvit pepper kan også brukes i marinader, dressinger og sauser. Lett å like, lett å lage.

Vegetar Stekt Burger

Kanskje verdens beste plantebaserte burger – ferdig stekt. En plantebasert burger som er saftig og smaker skikkelig digg. Tilberedning i convection-ovn som gjør det enkelt å servere mange på en gang.

Blomkålsuppe glutenfri

TORO Fri Blomkålsuppe er glutenfri. Tilsett gjerne blomkål i suppen og litt bacon om du ønsker.

Allehånde malt

Allehånde kommer opprinnelig fra Vestindia og er tørkede bær fra myrtefamilien. Krydderet er mye brukt i baking, især krydderkaker. TORO Krydderiet Allehånde malt kan også brukes i grønnsakstuinger og i sauser til kjøtt og fisk. Lett å like, lett å lage.