Piffikrydder kuvert

Smaksrikt krydder av god kvalitet

Orientalsk gryte

Orientalsk gryte er basert på oppskrifter fra Østen med smak av paprika, ananas og tomat. Mildt krydret med karri, ingefær og karve.

Kjøttglace kalv lys paste

Pastøs kjøttglace av kalv som er lett å dosere og justere. Perfekt som smaksbase eller smakstilsetter til supper, sauser eller gryter. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 50 liter ferdig glace.

Vossafår

Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.

Tikka masala gryte

Smaksrik gryte inspirert av den indiske retten Tikka Masala med tomat og kokosmelk. Godt krydret med blant annet ingefær og koriander. Gryten serveres med kylling.

Kjøttglace okse paste

Pastøs kjøttglace av okse som er lett å dosere og justere. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 80 liter ferdig glace.

Vossafår

Vossafår er Noregs mest etne fårepølse. Pølsa er laga på Voss og har ein lang og spennande historie som starter heilt tilbake i 1937. Sjølv om mykje av arbeidet den gong var basert på manuelt arbeid, er sjølve oppskrifta og røykeprosessen nesten uendra. Vossafår er difor eit ekte norsk tradisjonsprodukt med ein unik smak.

Kyllinggryte Bali

Kremet kyllinggryte med smak av karri, eple og ananas. Kan serveres med kylling og svin, eller som vegetarisk gryte med grønnsaker.

Balsamico dressing

En fyldig balsamicodressing med extra virgin olivenolje og gode urter.

Glutenfri Bali Kyllinggryte

TORO Fri Glutenfri Bali Kyllinggryte er en glutenfri, orientalsk, kremet gryte med mild smak av karri, eple og ananas. Gyten passer godt til kylling- og svinekjøtt. Serveringstips: Tilsett litt ananas, revet ingefær og dryss over hakkete mandler og koriander. Serveres gjerne med ris og salat.