Garam Masala

Navnet Garam Masala betyr «sterke krydder», og er en av de viktigste krydderblandingene i det indiske kjøkkenet. Den brukes i de fleste grønnsak- og kjøttretter som krever sterk smak. TORO Krydderiet Garam Masala er et aromatisk og smaksrikt krydder med tydelig karakter av kardemomme og spiskummin. Garam Masala tilsettes på slutten av koketiden. Man drysser den over maten slik at lukten blander seg med dampen fra maten og krydderaromaen trekker inn i retten. Lett å like, lett å lage.

FUN Light Sitron Lime

En sukkerfri og fristende tørsteslukker som tilfører smak og glede til enhver anledning.

Viltsaus paste

Klassisk brun saus med krydder og einebær som passer spesielt godt til alt av viltkjøtt.

Supreme rapsolje m/smørsmak

Flytende flerumettet matfett

Peppersaus paste

En god og anvendelig saus som setter god smak på biff, karbonader, kylling, grønnsaker og vegetarisk mat

Seiloins m/sitronpepper forstekt

Delikate loins – det beste på fileten – med sitronpepret, myk panering

Spisskummen malt

Spisskummen er i nær slekt med karve. Spisskummen brukes spesielt mye i det indiske kjøkken, både i ren form og i krydderblandinger. TORO Krydderiet Spisskummen passer godt til både rødt og hvitt kjøtt og kan med fordel kombineres med hvitløk. Tilsett gjerne litt ekstra spisskum til f.eks Taco eller Tandorikylling. Lett å like, lett å lage.

Seibiff m/løk forstekt

Vår stolthet! Seifilet av toppkvalitet, brettet og håndvendt i mel

Fløtesaus paste

Mild og god saus som er perfekt til blant annet stekt kjøtt og vegetarisk mat.

Kjøtt & grill

Smaksrikt krydder av god kvalitet