Original Tomatsuppe

TORO Original Tomatsuppe er hele Norges favoritt. Det er en mild suppe med en familievennlig smak som har definert hvordan en tomatsuppe skal smake i Norge. Tilsett grovkvernet pepper eller chili for mer smak. Lett å like, lett å lage.

Biffkjøtt marinert strimlet

Marinerte biffstrimler

Gressløk

Gressløk er en aromatisk grønnsak som har vært brukt i Norge siden middelalderen. TORO Krydderiet Gressløk passer perfekt i egg- og osteretter, som eggerøre og omelett, i tillegg til silderetter, grønnsaker og gratenger. Egner seg også godt i urtesmør, rømme og sauser. Lett å like, lett å lage.

Kanel malt

Kanel kommer fra eviggrønne trær som tilhører laurbærfamilien, og det er barken fra trærne som gir oss kanel. Kanel er et av de mest populære krydderne i Norge. Det er et viktig bakverkskrydder som vi kjenner fra en rekke kaker og hvetebakst, for eksempel eplekake og kanelboller. TORO Krydderiet Kanel er også en kjær følgesvenn til grøt – på havregrøt til frokost og risengrynsgrøt til jul. Lett å like, lett å lage.

TORO Bergensk Fiskesuppe

TORO Bergensk fiskesuppe har den klassiske smaken som nordmenn har elsket i årtier. Fiskesuppen er kremet og inneholder blant annet gulrot, purre og gressløk. Smak til medgressløk og sitronpepper for mer smak. Lett å like, lett å lage.

Skivede Rødbeter

Klassikeren vi alle kjenner! Rødbetene er søte og friske på smak, og passer like godt i salaten som på skiven.

Pepper sort malt

Sort pepper er umoden frukt som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet malt sort pepper er perfekt i marinader, til steking av fisk og kjøtt eller rett og slett som følgesvenn ved middagsbordet. Lett å like, lett å lage.

Italiensk gryte

TORO Italiensk gryte er en tradisjonsrik oppskrift fra det italienske kjøkken med mild familievennlig tomatsmak. Gryten er krydret med klassiske italienske krydder som basilikum, oregano og hvitløk. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig eller kjøttboller. Lett å like, lett å lage

Pariser Rødbeter

Dette er folkefavoritten! Det er en søtere type rødbeter, og smaker friskt av gode, norske kvalitetsrødbeter. Perfekt på brødskiven!

Tilslørte bondepiker porsjon

Porsjonsfromasj i beger