Tomtegløgg Original
En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.
En smaksrik gløgg hvor det er tilsatt ekte krydderekstrakt av allehånde, kardemomme, nellik og kanel.
Klassikeren fra 2007 er tilbake! Grandiosa Full Pakke har alt, røkt skinke, kjøttboller, pepperoni og rømmesaus.
Einebær er en naturlig ingrediens i viltretter. Knus einebær i en morter før det tilsettes viltkjøtt og viltsauser. TORO Krydderiet Einebær egner seg ypperlig til rype, skogsfugl, rein, hare, kanin, rådyr, hjort og elg og ikke minst i posteier og pateer av vilt. Einebær gjør røkt viltkjøtt til en delikatesse i særklasse. Einebær, basilikum og rosmarin i blanding gir en ny, dristig og uvanlig opplevelse i pastasausen. Lett å like, lett å lage.
Tradisjonelle kjøttboller med god smak og delikat utseende med 32% grønnsaker
TORO Bolognesegryte er en tomatisert gryte med fiberrik fusilli pasta, løk og et utvalg urter og krydder som basilikum, oregano og hvitløk. Bolognesgryte er en tradusjonell gryte fra den Italienske byen Bologna og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Lett å like, lett å lage.
TORO Krydderiet Hvitløksalt er en blanding av hvitløkspulver og salt. Krydderet er like godt egnet til matlaging som til bordkrydder. Hvitløkssalt passer perfekt til kjøtt- og fiskeretter, salater og dressinger. Prøv det også til stekte grønnsaker. Lett å like, lett å lage.
Toro Spansk gryte er en kremet tomatisert gryte med ingredienser fra det spanske kjøkken. Gryten inneholder tomat, paprika, løk og sjampinjong, smaksatt med utvalgte krydder som cumin, hvitløk og chili. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kylling- eller svinekjøtt. Lett å like, lett å lage.
Saftige kyllingbiter med sprø panering
Det artige med dill er at det trolig er den eneste krydderurten med navn av norsk opprinnelse. Man mener ordet dill er gammelnorsk, en avledning av ordet «lulle» som betyr bysse eller berolige. TORO Krydderiet Dill er en ypperlig tilsetning til fisk- og skalldyrretter, lammekjøtt og dressinger. Dill er også vanlig ved graving av fisk, og sennepssausen til gravfisken er også smaksatt med dill. Bruk også dill også som dryss på poteter og salat. Lett å like, lett å lage.
Saftig og mørt kalkunkjøtt med sprø panering og ost på innsiden