Kruspersille

Persille er velegnet som krydder til både til kalde og varme retter. TORO Krydderiet Persille passer perfekt som dryss på kjøtt, fisk eller grønnsaker eller poteter og som smakstilsetning i sauser, supper og dressinger. Persille passer utmerket til fyll i laks eller ørret som skal helstekes, eller sammen med hvitløk i fylt lammelår. Spesialtips: Spis litt kruspersille for å dempe løk- eller hvitløksånde. Lett å like, lett å lage.

Grandiosa Delux Pepperoni

Nye Grandiosa Delux er en helt ny pizzaserie med luftig, saftig og knasende sprø bunn! Grandiosa Delux Pepperoni er toppet med smaksrik, speket pepperoni, norske oster, krydderkrem og en skikkelig digg tomatsaus. For mer saftighet, smak og krønsj i hver bit!

Vi ønsker å gjøre det like enkelt å spise mer klimavennlig som å ta seg en Grandis. Det at dette produktet er merket med Klodemerket betyr at pizzaen har et lavt klimaavtrykk i henhold til FNs 1,5 gradersmål for global oppvarming. Les mer om Klodemerket på www.orkla.no/klodemerket.

Chilikrydder

TORO Krydderiet Chilikrydder er en blanding som gir en ekstra piff til eksotiske retter. Den passer også utmerket til stekte poteter, omeletter og i salatdressinger. Lett å like, lett å lage.

Tasty Tandoori

TORO Tasty Tandoori er en smakfull indisk kyllinggryte med blomkål, brokkoli og koriander. Toppingpose med tandoorikrydder følger også med retten. Ferdig på kun 3 minutter i mikro.

Sei cordon bleu m/ost & kalkun sprøbakt

Deilig sprøbakt sei med Cordon Bleu- og kalkunfyll. Smaksrik og glutenfri!

Einebær

Einebær er en naturlig ingrediens i viltretter. Knus einebær i en morter før det tilsettes viltkjøtt og viltsauser. TORO Krydderiet Einebær egner seg ypperlig til rype, skogsfugl, rein, hare, kanin, rådyr, hjort og elg og ikke minst i posteier og pateer av vilt. Einebær gjør røkt viltkjøtt til en delikatesse i særklasse. Einebær, basilikum og rosmarin i blanding gir en ny, dristig og uvanlig opplevelse i pastasausen. Lett å like, lett å lage.

Rømmegrøt

Mange forbinder rømmegrøt med høytider som jul og 17. mai, men den er også veldig god som vanlig lørdagsgrøt. Server gjerne med salt kjøtt. Lett å like, lett å lage.

Sei sprøbakt

Sprøbakt sei av sammensatte biter filet

Hvitløksalt

TORO Krydderiet Hvitløksalt er en blanding av hvitløkspulver og salt. Krydderet er like godt egnet til matlaging som til bordkrydder. Hvitløkssalt passer perfekt til kjøtt- og fiskeretter, salater og dressinger. Prøv det også til stekte grønnsaker. Lett å like, lett å lage.

Stor pai med ost & skinke

En saftig pai med Ost & Skinke, en smak som hele familien liker – og i stor størrelse er den perfekt til deling.