Timian hel

Timian er en krydderurt med aromatisk smak og lukt. Navnet er avledet av det greske ordet for mot, «thymos». Timian kan gjerne koke lenge da den trenger tid på å frigi sin smak. TORO Krydderiet Timian kan brukes i farseretter og passer spesielt godt til vilt, lam, okse og kylling. Timian er uunnværlig i ertesuppen og passer godt til tomatsauser. Lett å like, lett å lage.

Deigemner

Napoli Deigemner er perfekt for deg som ønsker å tilby den ferskeste italienske pizzaen med en personlig vri, uten noen form for bakerikompetanse.

FUN Light Smågodt-kirsebær

Sommeren 2023 lanserer FUN Light tre helt nye smaker som du aldri har sett i safthylla før! Er du glad i smågodt? Vi har hentet inspirasjon fra smågodt-hylla og plukket ut noen velkjente favoritter. Nå kan du slukke både tørsten og søtsuget med blant annet FUN Smågodt-kirsebær! Selvfølgelig helt uten sukker. Disse er ute på prøve i en begrenset tidsperiode, så kjapp deg å smake før det går tomt.

Kardemomme malt

Vikingene skaffet seg kardemomme fra handelsmenn i Konstantinopel for mer enn tusen år siden. TORO Krydderiet Kardemomme egner seg godt til krydring av søt mat, spesielt vafler og bakverk som boller og annen gjærbakst. Malt kardemomme er en viktig del av den indiske krydderpaletten og inngår i de fleste indiske matretter. Lett å like, lett å lage.

Spagettisaus original

TORO Spagettisaus er en favoritt til alt av pastaretter. Mildt krydret med god tomatsmak er den også et godt utgangspunkt for å lage din egen pastasaus – tilsett for eksempel litt limesaft, ferske urter og finhakket fennikel. Lett å like, lett å lage.

Nugatti porsjonstube

Nugatti porsjonstube er perfekt til turen, på farten eller til matpakken. De små praktiske tubene gjør at du kan nyte Nugatti hvorsomhelst, nårsomhelst.

Karve

Karve smaker søtt, karakterisk og friskt. Karve er en av de plantene som er brukt lengst som krydderurt, i mer en 5000 år. I Norge er karve først og fremst brukt som krydder i surkål, pultost og i akevitt. Bruk gjerne TORO Krydderiet Karve i brød, kjøttfarser og supper, som ungarsk gulasj. Lett å like, lett å lage.

Tomatsaus

TORO Tomatsaus er en grunnsaus som både passer som den er til pølser og annen kjøttmat, men også som en base for å lage din egen tomatbaserte saus. Tilsett litt fersk chili, timiam og oregano for en mer smaksrik saus. Lett å like, lett å lage. 

Nugatti tube

Nugatti på tube er et praktisk valg når man er flere som skal dele og passer spesielt godt på farten eller på tur. Smaken er like god som originalen på boks og innholdet er enkelt å klemme ut, uten søl.

Parisienne fiskesaus til stekt fisk

TORO Parisienne fiskesaus er en mild og frisk saus som passer både til rød og hvit fisk. Passer spesielt godt til stekt fisk, fiskekaker og pasta. Erstatt melk med 1 dl crème fraîche for en friskere saus. Lett å like, lett å lage.