Glaze

Søt soyabasert saus til glassering av eksempelvis kjøtt og hamburger

Allehånde malt

Allehånde kommer opprinnelig fra Vestindia og er tørkede bær fra myrtefamilien. Krydderet er mye brukt i baking, især krydderkaker. TORO Krydderiet Allehånde malt kan også brukes i grønnsakstuinger og i sauser til kjøtt og fisk. Lett å like, lett å lage.

TORO Bergensk Fiskesuppe

TORO Bergensk fiskesuppe har den klassiske smaken som nordmenn har elsket i årtier. Fiskesuppen er kremet og inneholder blant annet gulrot, purre og gressløk. Smak til medgressløk og sitronpepper for mer smak. Lett å like, lett å lage.

Lasagnepasta

TORO Rett i koppen Lasagnepasta gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Klem sammen til en kopp, varm og nyt!

Sukkerkulør

Sukkerkulør fremstilles ved karamellisering av sukker. Brukes i saus, suppe og gryte for å gi en innbydende brunfarge.

Italiensk gryte

TORO Italiensk gryte er en tradisjonsrik oppskrift fra det italienske kjøkken med mild familievennlig tomatsmak. Gryten er krydret med klassiske italienske krydder som basilikum, oregano og hvitløk. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig eller kjøttboller. Lett å like, lett å lage

Mac'n Cheese

TORO Rett i koppen Mac'n Cheese gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Klem sammen til en kopp, varm og nyt!

Nellik malt

Nellik har mye duft og aroma. Smaken av TORO Krydderiet malt nellik er varm, fruktig og aromatisk. Nellik brukes i indisk matlaging, kjøttfarser, peppekaker, og krydderkaker. Lett å like, lett å lage.

Carbonara

TORO Rett i koppen Carbonara gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Klem sammen til en kopp, varm og nyt!

Stroganoff gryte

TORO Stroganoff gryte med paprika og løk er en fyldig kremet gryte som kan serveres med alle typer kjøtt, men er spesielt god med oksekjøtt. Tilsett gjerne stekt sjampinjong og server med potetmos og dampede grønnsaker. Lett å like, lett å lage