Summer Internship

Vil du oppleve noe nytt neste sommer og få en fot innenfor arbeidslivet? Søk Internship hos oss!

Orkla1688-aspect-ratio-4-3

Jakten på årets sommerpraktikanter til Summer Internship 2023 er i gang, og vi leter etter studenter fra flere studieretninger til hele organisasjonen. Søknadsfristen er 2. oktober!

Som praktikant hos oss får du muligheten til å oppleve hvordan det er å jobbe i Orkla. Vi har lyst til å gi deg en opplevelse for livet, og vi tror at veien til drømmejobben starter her.

Hvordan søker jeg?

Vi rekrutterer sommerpraktikanter i løpet av høsten, og forventer at praktikanter jobber heltid den påfølgende sommeren fra juni til august. Prosessen foregår på en tilsvarende måte som med andre ansettelser. Forskjellen er at vi inviterer en gruppe kandidater til en dag hos oss i Oslo der vi gjør våre siste vurderinger – og tar en beslutning.

Rekrutteringsprosessen til Summer Internship 2023 starter mot slutten av august 2022, og søknadsfristen er 2. oktober!

Hva kan jeg forvente som praktikant i Orkla?

Hos oss får du tett oppfølging, og du er i godt selskap med flere andre sommerinterns. Praktikantene våre blir en del av gruppeprosjekter som åpner for diskusjon og samarbeid. Vi sørger for at du får tilbakemeldinger hele veien, og dere oppmuntres til å diskutere og jobbe sammen. Du vil få jobbe på reelle prosjekter med veiledning fra erfarne folk i organisasjonen.

Vårt mål er å gi deg en ekte smakebit av livet i Orkla. Etter sommeren vil du ha et godt utgangspunkt for neste steg inn i arbeidslivet – både i teori og praksis.

Orkla0155-1-aspect-ratio-4-3