Orkla0155-1-aspect-ratio-16-9

Nyutdannet eller student?

Start karrieren din i Orkla

Orkla hadde sin spede begynnelse i 1654. Siden den gang har Orkla utviklet seg til et av Norges største selskaper. Det kunne ikke ha skjedd uten inspirerte, modige og kunnskapsrike mennesker. Vi leter etter deg som ønsker å sette ditt preg på hvordan Orkla utvikler seg inn i fremtiden.

Hos oss er innovasjon og utvikling viktige nøkkelord. Vi tror at som nyutdannet er du med på å se merkevarer, måten vi jobber på og hvordan vi kan tilpasse oss enda bedre. Som nyutdannet har du muligheten til å bli en del av laget i et stort internasjonalt konsern i en fast stilling. Vi kan tilby deg et spennende miljø med flinke folk i alle våre felt som jobber med å utvikle oss, og du får god oppfølging. I tillegg kan vi tilby utviklingsmuligheter og et utallige karrieremuligheter på tvers av landegrenser.

Utdannelse er viktig, men vi ønsker også at du kan identifisere deg med verdiene våre: modig, inspirerende og til å stole på. Ved å velge oss, vil du få muligheten til å utfordre deg selv hver dag. Samtidig som du får sjansen til å sette ditt preg på selskapet i årene som kommer.

Vi ser etter deg som er motivert og ønsker å være en del av et stort internasjonalt system.

Spørsmål og svar

Mens du er under utdanning, har du mulighet til å delta i prosjekter hos oss over en kortere periode. Slik kan du få et godt innblikk i hvordan arbeidslivet er, kjennskap til hva du kan tenke deg å jobbe med videre eller bare forstå ulikheten mellom studentlivet og hvordan din arbeidshverdag kan se ut. I tillegg finnes det muligheter som internship og sommerjobb.

Internship:

Vi tilbyr flere ulike internships i mange av avdelingene våre. Du kan lese mer om internships i Orkla her.

Sommerjobb:

Hvert år utlyses det flere sommerjobber. Hvis du ser etter en sommerjobb på en av våre fabrikker anbefaler vi deg at du kontakter fabrikken direkte. Eventuelle sommerjobber på vårt hovedkontor blir utlyst via våre karrieresider.

Vi rekrutterer nyutdannede til følgende stillinger:

Project Analyst

Business Controller

Brand Manager

IT Professional

Production Trainee (Kun i Norge)

Vi er fleksible når det kommer til bakgrunn og utdannelse, og ser alltid på helhetsbildet. Noen av våre stillinger krever fire års høyere utdanning eller en mastergrad, mens andre setter erfaring foran utdannelse.

Vi er ofte etter kandidater med bakgrunn innenfor IT, næringsliv, sivil- eller industriell økonomi, strategi, HR, matvitenskap og bærekraft.

Vi opererer hovedsakelig i Skandinavia, Baltikum og Sentral-Europa. Hvis du ønsker det, finnes det muligheter for å jobbe på tvers av landene. Vi har ikke et formelt program for dette per i dag, men jobber med å gjøre det enklere. Flere ansatte som har hatt lyst til å jobbe i andre land, har fått muligheten til dette.