Orkla2028-aspect-ratio-16-9

Har du erfaring?

Karriere i Orkla

Orkla hadde sin spede begynnelse i 1654. Siden den gang har Orkla utviklet seg til et av Norges største selskaper. Det kunne ikke ha skjedd uten inspirerte, modige og kunnskapsrike mennesker. Vi leter etter deg som ønsker å sette ditt preg på hvordan Orkla utvikler seg inn i fremtiden.

Vi tilbyr arbeidsplasser i hele næringskjeden, fra produksjon til forbruker. Vi har et bredt spekter av karrieremuligheter og ønsker å utvikle Orkla sammen med flinke og motiverte mennesker. Din erfaring, kunnskap og bakgrunn er viktig, og kan bidra til at vi utvikler oss i riktig retning.

Hver dag deler vi erfaringer og kunnskap på tvers av landegrenser. Ved å jobbe sammen, lærer og utvikler vi oss både som selskap og team. Det gjør vi blant annet gjennom interne kurs og samlinger for ansatte. Vi mener at Orkla skal være et «home to grow» på mange plan. Derfor tilbyr vi mange ansattgoder, samt sosiale og fysiske aktiviteter.

Uansett hvilken rolle eller bakgrunn du har, håper vi at du får en spennende karriere hos oss. Hos oss kan du også jobbe i andre land. Enten på kortere oppdrag for å lære noe nytt, eller gjennom et utenlandsopphold ved en av våre mange internasjonale lokasjoner. Den ansatte kan alltid returnere til sitt «hjem» i Orkla etter endt opphold. Dette er en av mange faktorer som bidrar til at vi opplever en veldig lav rate av ansatte bytter jobb, år etter år.

Spørsmål og svar

Vi tror den beste læringen skjer på jobben, og vår organisasjonskultur oppmuntrer ansatte til å utfordre seg selv og kolleger. For å fremme læring er vi opptatt av kunnskapsdeling, en god tilbakemeldingskultur, talentutvikling og lederutvikling. Vi har også flere interne akademier og kurs.

Mangfold er nødvendig og viktig for å sikre innovasjon og verdiskaping. Som en stor internasjonal aktør i arbeidsmarkedet, har vi et stort samfunnsansvar og vil gå foran i utviklingen for å sikre likestilling og mangfold på alle nivåer i organisasjonen.

Vi har også mange ansattgoder. Her er noe av det vi tilbyr:

  • En rekke sosiale arrangementer, ofte i kombinasjon med foredrag, idémyldring og innsikt i den nyeste teknologien
  • Interne akademier laget av eksperter på området
  • «After work» – Dra med deg en kollega og bli med på festen!
  • Tilgang til treningssenter
  • Kor og kulturgrupper
  • Firmahytter til leie hele året
  • Egne personalbutikker med reduserte priser på egne merkevarer
  • Full lønn under foreldrepermisjon og sykdom
  • Fleksibel arbeidstid og arbeidssted der hvor det er mulig

Kombinasjonen av økt konkurranse, ny teknologi, nye forventninger fra kundene våre og nye reguleringer danner grunnlag for store endringer. Det skaper også behov for høy utviklingstakt de nærmeste årene.

Derfor må vi øke innovasjonskraften. Det handler ikke bare om ideer. Det handler om gjennomføring og hastighet. Vi skal jobbe systematisk for å sikre at vi får mest mulig ut av de ressursene som brukes og aktivitetene som iverksettes.