Makrellfilet
Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.
Den originale Stabbur-Makrell med samme gode smak helt siden 1958. Oppfunnet av Stabburets grunnlegger Gunnar Nilsen. En skive dekker dagsbehovet for omega-3.
Tilsetningsstoff oftest som en smakstilsetter eller for å bevare et produkt.
Den originale hamburgerdressingen du må ha for å lage en skikkelig god og saftig burger.
TORO Kremet Kyllingsuppe er en mild kremet kyllingsuppe med smak av mais og vårløk. Smak til med karri og litt chilli for ekstra smak. Lett å like, lett å lage.
Anvendelig middagstilbehør både til kjøtt og fisk. Uunnværlig følgesvenn til gravlaks, og en klassiker til sild.
Stabburet Pizza Taco er en smakfull pizza som er rikelig toppet med smakfull taco-topping, nachochips og norsk edamerost.
Svært anvendelig og veldig god til stekt kylling, kjøtt- og fiskeretter. Idun Ravigotte egner seg også godt som marinade til for eksempel kylling.
FUN Light Pære er Årets Smak 2025. En knallgod saft med forfriskende smak av pære, perfekt for hele familien. Selvsagt helt uten sukker.
Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsgrøt. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som er enkel å lage og smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage riskrem servert med ulike frukter eller rød saus.
Risgrøt har lenge vært en populær lørdagsmiddag. Til jul er dette for mange en selvskreven rett. I dag er også risgrøt hverdagsmat som er enkel å lage og smaker godt for store og små. Benytt gjerne grøten til å lage riskrem servert med ulike frukter eller rød saus.