Sukkerkulør
Sukkerkulør fremstilles ved karamellisering av sukker. Brukes i saus, suppe og gryte for å gi en innbydende brunfarge.
Sukkerkulør fremstilles ved karamellisering av sukker. Brukes i saus, suppe og gryte for å gi en innbydende brunfarge.
TORO Blomkålsuppe er en klassisk kremet blomkålsuppe med mild smak og biter av blomkål. Tilsett chorizo og olivenolje for mer smak. Lett å like, lett å lage.
Nellik har mye duft og aroma. Smaken av TORO Krydderiet malt nellik er varm, fruktig og aromatisk. Nellik brukes i indisk matlaging, kjøttfarser, peppekaker, og krydderkaker. Lett å like, lett å lage.
TORO Meksikansk Gryte er en midlt krydret gryte med ris, bønner og paprika kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Meksikansk gryte smaker godt sammen med rømme, salsa og tortillachips. Lett å like lett og lage.
Muskat var et verdsatt krydder i middelalderen, og et halvt kilo var på 1300-tallet like mye verdt som tre sauer eller en ku. TORO Krydderiet Muskat passer fint i hvite sauser, fiskegrateng, fiskefarser, potetmos og farser av kjøtt. I husholdningen ellers er muskatnøtt naturlig å bruke i kålstuing, grønnsakstuinger, potetmos og i fisk- og kjøttsauser. Muskatnøtt er uunnværlig i bechamelsausen til lasagne. Prøv gjerne revet muskatnøtt over smørstekt spinat, perfekt til grillet fisk. Lett å like, lett å lage.
TORO Spagettisaus er en favoritt til alt av pastaretter. Mildt krydret med god tomatsmak er den også et godt utgangspunkt for å lage din egen pastasaus – tilsett for eksempel litt limesaft, ferske urter og finhakket fennikel. Lett å like, lett å lage.
For deg som liker å lage sursilden selv er TORO Krydderiet Sursildkrydder den ideelle krydderblandingen. Den består av sort pepper, sennepsfrø, nellik og allehånde, og gir den helt riktige smaken av god hjemmelaget sursild. Lett å like, lett å lage.
Den gode smaken av bearnaisesaus slik du kjenner den! Prøv TORO Bearnaisesaus til biff, stekt eller grillet kjøtt og fisk. Tilsett gjerne litt stekesjy fra stekepannen etter du har stekt kjøttet. Lett å like, lett å lage.
Ingefær er et aromatisk krydder med karakteristisk smak, som er godt kjent fra det asiatiske kjøkken. TORO Krydderiet Malt ingefær passer godt i marinader for svin, kylling og and. Krydderet er også mye brukt i bakverk, pepperkaker, ingefærnøtter, honning kake, og krydderkaker. Lett å like, lett å lage.
Smakfull hamburgerdressing tilsatt biter av friske norske sylteagurker og litt chili for en noe sterkere smak.