Spaghetti à la Capri

En norsk middagsklassiker med cocktailpølser, capriboller og spaghetti i tomatsaus. Rask, enkel og god middag!

Indisk Tikka Masala

Tikka Masala er en klassisk indisk rett med kremet masalasaus med tomat, yoghurt og koriander. Esken inneholder ris, kokosmelk, toppkrydder og miks for saus og marinade. Tilbered med kylling, fisk eller grønnsaker, bønner og linser. Innholdet i esken er vegetarisk.

Cocktailbiter Dill

Abba Cocktailbiter er smakfulle sildefileter og et godt tilbehør til f.eks egg på brødskiven og andre smørbrød.

Miks for kyllingpanne mild kremet

TORO miks for Kyllingpanne er en mild kremet saus med urter, vårløk og gulrot. Server gjerne med ris, poteter eller pasta. Lett å like, lett å lage

Grandiosa Uten Paprika

Norges favorittpizza med den den klassiske Grandiosasmaken – men uten paprika for dem som liker det best.

Havrefras

Nøkkelhullsmerkede Havrefras er perfekt balansert med en mild smak av havre, god sprøhet og gode ingredienser som fullkorn, fiber og protein. En elsket favoritt på frokostbord i hele Skandinavia.

Granola Eple og Kanel

Bare Bra Granola Eple og Kanel er en knasende sprø og smakfull granola med deilige eplebiter, kanel, solsikkekjerner og gresskarfrø. Granolaen smaker ikke bare godt, men er også rik på fiber og laget med kun naturlige råvarer. Selvfølgelig helt uten tilsatt sukker!

Rugfras

Rugfras har en fyldig smak av både rug og havre, ekstra gode fullkorn og perfekt sprøhet. Et perfekt valg for deg som ønsker et høyere fullkorns innhold enn det som er i vår Havrefras Original. Nyt Rugfras, som gir den beste starten på dagen!

Squeezy Bringebær- og blåbærsyltetøy

Nora Flaskesyltetøy gir deg den kjente, gode smaken av Nora syltetøy på en praktisk spruteflaske. Nora Flaskesyltetøy inneholder like mye bær som vanlig syltetøy, men syltetøyet inneholder ingen hele bærbiter. Den praktiske flasken er enkel å ha med på tur, og er lett for barna å håndtere. Nora Flaskesyltetøy finnes i fire varianter.

Jegersaus

TORO Jegersaus smaker nydelig sammen med alt av viltkjøtt. Krydret med blant annet persille, einebær og tilsatt sjampinjong og tyttebær for å komplettere smaken på høstens fangst. Tilsett crème fraîche istedenfor fløte for en litt syrligere smak. Lett å like, lett å lage.