Chunky Ketchup
En smaksrik og chunky tomatketchup som passer flere retter! Den er perfekt til hamburger, pølser og fries. Idun Chunky Tomatketchup inneholder 68% tomat og er tilsatt finhakket sjalottløk for mer smak.
En smaksrik og chunky tomatketchup som passer flere retter! Den er perfekt til hamburger, pølser og fries. Idun Chunky Tomatketchup inneholder 68% tomat og er tilsatt finhakket sjalottløk for mer smak.
Idun Tomatketchup er proppfull av tomater og helt uten konserveringsmidler. Idun bruker faktisk 2 kilo tomater til 1 kilo Tomatketchup. Det høye innholdet av solmodne tomater er hemmeligheten bak den friske, gode Tomatketchupsmaken og den unike konsistensen som gjør at Idun Tomatketchup ligger perfekt på pølsa. Hele Norges favoritt siden 1960.
Idun «DAMN FINE» BBQ Sauce er en deilig, mørk, og krydret saus med en anelse røyksmak som passer perfekt på eller ved siden av mat som skal grilles og stekes. Smaker også kjempegodt på en hamburger.
Samme gode Idun Tomatketchup smak, men helt uten tilsatt sukker.
Grovmalte sennepsfrø som gir en fyldig konsistens og gjør denne sennepen knallgod og sterk. Anbefales til sennepskjennere som liker litt mer smak. Prøv den i marinader og sauser eller som tilbehør til grillmat.
Idun Crème Fraîche dressing MAX 3% FETT er et lettere alternativ til blant annet salat.
En finmalt sennep basert på gule sennepsfrø, som gir en lys farge og en mild, rund smak. God til laks og hvit fisk, men også på brødskiven.
Idun Hvitløksdressing MAX 3% FETT er et lettere alternativ for alle hvitløkselskere.
Idun Tomatketchup i praktisk flaske som er perfekt på tur – proppfull av tomater og helt uten konserveringsmidler. Idun bruker faktisk 2 kilo tomater til 1 kilo Tomatketchup. Det høye innholdet av solmodne tomater er hemmeligheten bak den friske, gode Tomatketchupsmaken og den unike konsistensen som gjør at Idun Tomatketchup ligger perfekt på pølsa. Hele Norges favoritt siden 1960.
Idun Eddik Brun er en god smakstilsetter til eksempelvis dressing. Idun Eddik Brun er også velegnet til sylting.