Sjysaus

En populær saus til kjøtt og et perfekt utgangspunkt for å lage din egen saus

Brun saus kok & kjøl

Klassisk brun middagssaus tilpasset sous vide produksjon.

Hakkebøff dansk

Stor, tykk og grovkvernet «kjøttkake» av storfekjøtt.

Peppersaus

En god og anvendelig saus som setter god smak på biff, karbonader, kylling, grønnsaker og vegetarisk mat

Bearnaisesaus paste

Klassisk bearnaisesaus med den kjente, gode smaken. 3 kg paste som er lett å dosere og justere. Gir 18 liter ferdig saus.

Kyllingbuljong saltredusert

Saltredusert kyllingbuljong i lettoppløselig pulver. Passer perfekt som base til supper, saus og gryter.
Gir 100 liter ferdig utblandet buljong.

Oksekraft paste

Pastøs oksekraft som er lett å dosere og justere. Perfekt som smaksbase og smakstilsetter til supper, sauser og gryter. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 70 liter ferdig kraft.

Kjøttglace kalv lys paste

Pastøs kjøttglace av kalv som er lett å dosere og justere. Perfekt som smaksbase eller smakstilsetter til supper, sauser eller gryter. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 50 liter ferdig glace.

Fiskebuljong saltredusert

Saltredusert kraft i lettoppløselig pulver. Kraften har et stor bruksområde og passer perfekt i suppe, saus, gryte og til smakssetting av fisk- og skalldyrretter.
Gir 100 liter ferdig ublandet buljong.

Skalldyrfond konsentrert flytende

Høykonsentrert flytende skalldyrfond med en ren og karakteristisk smak av skalldyr som reke og krabbe. Passer perfekt i suppe, saus, gryte og til smaksetting av fisk- og skalldyrretter.
Gir 28 liter ferdig kraft.