Sjysaus
En populær saus til kjøtt og et perfekt utgangspunkt for å lage din egen saus
En populær saus til kjøtt og et perfekt utgangspunkt for å lage din egen saus
Klassisk brun middagssaus tilpasset sous vide produksjon.
Stor, tykk og grovkvernet «kjøttkake» av storfekjøtt.
En god og anvendelig saus som setter god smak på biff, karbonader, kylling, grønnsaker og vegetarisk mat
Klassisk bearnaisesaus med den kjente, gode smaken. 3 kg paste som er lett å dosere og justere. Gir 18 liter ferdig saus.
Saltredusert kyllingbuljong i lettoppløselig pulver. Passer perfekt som base til supper, saus og gryter.
Gir 100 liter ferdig utblandet buljong.
Pastøs oksekraft som er lett å dosere og justere. Perfekt som smaksbase og smakstilsetter til supper, sauser og gryter. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 70 liter ferdig kraft.
Pastøs kjøttglace av kalv som er lett å dosere og justere. Perfekt som smaksbase eller smakstilsetter til supper, sauser eller gryter. Nå glutenfri og uten allergener.
Gir 50 liter ferdig glace.
Saltredusert kraft i lettoppløselig pulver. Kraften har et stor bruksområde og passer perfekt i suppe, saus, gryte og til smakssetting av fisk- og skalldyrretter.
Gir 100 liter ferdig ublandet buljong.
Høykonsentrert flytende skalldyrfond med en ren og karakteristisk smak av skalldyr som reke og krabbe. Passer perfekt i suppe, saus, gryte og til smaksetting av fisk- og skalldyrretter.
Gir 28 liter ferdig kraft.