Paibunn

Ferdig paibunn til din egenkomponerte pai

Garam Masala

Navnet Garam Masala betyr «sterke krydder», og er en av de viktigste krydderblandingene i det indiske kjøkkenet. Den brukes i de fleste grønnsak- og kjøttretter som krever sterk smak. TORO Krydderiet Garam Masala er et aromatisk og smaksrikt krydder med tydelig karakter av kardemomme og spiskummin. Garam Masala tilsettes på slutten av koketiden. Man drysser den over maten slik at lukten blander seg med dampen fra maten og krydderaromaen trekker inn i retten. Lett å like, lett å lage.

Pai m/ost & skinke oppdelt

Paien som alltid er like populær

Grovhakket laks porsjonspakninger

Stabbur-Laks med varmrøkt laks er et saftig og lett smørbart laksepålegg av grovhakket laks med biter av varmrøkt laks i en mild saus. Et smakfullt pålegg med en naturlig god smak. Naturlig rik på omega-3, protein og vitamin D.

Supreme rapsolje m/smørsmak

Flytende flerumettet matfett

Paibunn

Ferdig paibunn til din egenkomponerte pai

Krutonger m/urter&hvitløk

Friterte brødterninger med urter og hvitløk. Perfekt tilbehør til supper og salater.

Spisskummen malt

Spisskummen er i nær slekt med karve. Spisskummen brukes spesielt mye i det indiske kjøkken, både i ren form og i krydderblandinger. TORO Krydderiet Spisskummen passer godt til både rødt og hvitt kjøtt og kan med fordel kombineres med hvitløk. Tilsett gjerne litt ekstra spisskum til f.eks Taco eller Tandorikylling. Lett å like, lett å lage.

Pai m/bacon & brokkoli oppdelt

Paien som alltid er like populær

Bacon u/svor skivet

Bacon uten svor