Cappuccinodryss
Smaksrikt krydder av god kvalitet
Smaksrikt krydder av god kvalitet
Svolværpostei er et smørbart fiskepålegg basert på torskerogn og torskelever. Naturlig rik på D-vitamin og omega-3.
Smaksrikt krydder av god kvalitet
Stabburet Pizza Pepperoni er en smakfull pizza som er rikelig toppet med pepperoni av storfe, runde og skivet, og norsk edamerost.
Langformfromasj som gir ca. 15 porsjoner
Sort pepper er umoden frukt fra pepperplanten som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet hel sort pepper brukes i fårikål, i krafter og til sylting. Ellers er sort pepper det vanligste å ha i pepperkvernen og passer ypperlig til biff. Lett å like, lett å lage.
Nye Grandiosa Delux er en helt ny pizzaserie med luftig, saftig og knasende sprø bunn! Grandiosa Delux Pepperoni er toppet med smaksrik, speket pepperoni, norske oster, krydderkrem og en skikkelig digg tomatsaus. For mer saftighet, smak og krønsj i hver bit!
Vi ønsker å gjøre det like enkelt å spise mer klimavennlig som å ta seg en Grandis. Det at dette produktet er merket med Klodemerket betyr at pizzaen har et lavt klimaavtrykk i henhold til FNs 1,5 gradersmål for global oppvarming. Les mer om Klodemerket på www.orkla.no/klodemerket.
Stabburet vegetarboller er laget for deg som vil ha et godt og smakfullt alternativ til kjøtt. Passer perfekt for hele familien i pasta, salater og alle andre retter du vanligvis ville brukt kjøttboller.
Stabburet Vegetarnuggets er laget for deg som vil ha et godt og smakfullt alternativ til kjøtt. Passer perfekt til wraps, siderett eller som en hovedrett hele familien garantert vil elske.
Navnet basilikum kommer fra greske basilikos, som betyr kongelig eller mektig. TORO Krydderiet Basilikum passer spesielt godt til alle tomatretter, og dermed også til pizza og pasta. Den kan brukes både i tomatsauser og ostesauser. Basilikum går meget godt sammen med hvitløk. Det kan være verdt å merke seg tipset om å avrunde smaken av basilikum med farin, honning eller sirup i sauser eller marinader. Basilikum egner seg dessuten godt i retter av kylling, kalv og svin, samt i salatdressinger. Tilsett basilikum mot slutten av koketiden. Lett å like, lett å lage.