Vegetar Farse

Stabburet Vegetarfarse er laget for deg som vil ha et godt og smakfullt alternativ til kjøtt. Passer perfekt til familiefavorittene taco, pizza, lasagne og alle andre retter du vanligvis ville brukt kjøttdeig

Gressløk

Gressløk er en aromatisk grønnsak som har vært brukt i Norge siden middelalderen. TORO Krydderiet Gressløk passer perfekt i egg- og osteretter, som eggerøre og omelett, i tillegg til silderetter, grønnsaker og gratenger. Egner seg også godt i urtesmør, rømme og sauser. Lett å like, lett å lage.

Eplemos med biter mindre sukker

Nora mindre sukker inneholder masse sommersøt frukt, mindre sukker og ingen kunstig søtning – og er dermed et godt alternativ for deg som vil redusere sukkerinntaket, uten at det skal gå på bekostning av smak. Det store glasset og den herlige, friske smaken gjør dette syltetøyet til hele familiens favoritt

Vaniljestang

Smaksrikt krydder av god kvalitet

Kanel malt

Kanel kommer fra eviggrønne trær som tilhører laurbærfamilien, og det er barken fra trærne som gir oss kanel. Kanel er et av de mest populære krydderne i Norge. Det er et viktig bakverkskrydder som vi kjenner fra en rekke kaker og hvetebakst, for eksempel eplekake og kanelboller. TORO Krydderiet Kanel er også en kjær følgesvenn til grøt – på havregrøt til frokost og risengrynsgrøt til jul. Lett å like, lett å lage.

Biffkjøtt marinert strimlet

Marinerte biffstrimler

Pepper sort malt

Sort pepper er umoden frukt som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet malt sort pepper er perfekt i marinader, til steking av fisk og kjøtt eller rett og slett som følgesvenn ved middagsbordet. Lett å like, lett å lage.

Skivede Rødbeter

Klassikeren vi alle kjenner! Rødbetene er søte og friske på smak, og passer like godt i salaten som på skiven.

Tilslørte bondepiker porsjon

Porsjonsfromasj i beger

Pariser Rødbeter

Dette er folkefavoritten! Det er en søtere type rødbeter, og smaker friskt av gode, norske kvalitetsrødbeter. Perfekt på brødskiven!