Kremet aspargessuppe
TORO Kremet Asparagessuppe er en kremet suppe med mild og god asparagessmak. Den blir ekstra god med litt ekstra asparagestopper og vårløk. Lett å like, lett å lage.
TORO Kremet Asparagessuppe er en kremet suppe med mild og god asparagessmak. Den blir ekstra god med litt ekstra asparagestopper og vårløk. Lett å like, lett å lage.
TORO Kremet Skogsoppsuppe er en smaksrik soppsuppe med sjampinjong og kantarell. Suppen blir ekstra smakfull ved å tilsette crème fraîche og timianblader. Lett å like, lett å lage.
TORO Fri Glutenfri Grov Melblanding er et glutenfritt mel til grov bakst som glutenfritt brød, scones eller rundstykker. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes som vanlig mel i dine glutenfrie oppskrifter.
TORO Sjokolademuffins er luftige med god smak av ekte sjokolade. De smaker supergodt både med og uten glasur og er en innertier i barnebursdager. TORO sjokolademuffins kan lages som små muffins (16 stk.) eller store muffins (8-10 stk.) og er også helt glutenfrie.
Vi i TORO har produsert buljong siden 1946. Brukes som kraftgrunnlag i saus, suppe og gryte. Lett å like, lett å lage.
Vi i TORO har produsert buljong siden 1946. Brukes som kraftgrunnlag i saus, suppe og gryte. Lett å like, lett å lage.
TORO grove pannekaker med havre passer like godt til frokost som til middag, og er nå helt uten tilsatt sukker. Tilsett kun vann og bland sammen. Server TORO grove havrepannekaker med syltetøy eller brunost, eller det du liker aller best. En pakke TORO grove pannekaker med havre gir ca. 8 pannekaker.
TORO Fri Glutenfrie Vafler er kjempegode, uten hvetestivelse og passer til flere anledninger! Prøv den glutenfrie vaffelmiksen til helgekosen eller lag grove vafler til matpakken. Avkjøl vaflene på rist for ekstra sprø vafler. En pose gir 5-7 glutenfrie vafler.
TORO Fri Glutenfri Fin Kakemiks er et glutenfritt mel til søt bakst som glutenfrie kaker, muffins, boller og mer. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes i dine glutenfrie oppskrifter som vanlig mel.
Navnet Garam Masala betyr «sterke krydder», og er en av de viktigste krydderblandingene i det indiske kjøkkenet. Den brukes i de fleste grønnsak- og kjøttretter som krever sterk smak. TORO Krydderiet Garam Masala er et aromatisk og smaksrikt krydder med tydelig karakter av kardemomme og spiskummin. Garam Masala tilsettes på slutten av koketiden. Man drysser den over maten slik at lukten blander seg med dampen fra maten og krydderaromaen trekker inn i retten. Lett å like, lett å lage.