Kremet aspargessuppe

TORO Kremet Asparagessuppe er en kremet suppe med mild og god asparagessmak. Den blir ekstra god med litt ekstra asparagestopper og vårløk. Lett å like, lett å lage.

Kremet skogsoppsuppe

TORO Kremet Skogsoppsuppe er en smaksrik soppsuppe med sjampinjong og kantarell. Suppen blir ekstra smakfull ved å tilsette crème fraîche og timianblader. Lett å like, lett å lage.

Glutenfri Grov Melblanding

TORO Fri Glutenfri Grov Melblanding er et glutenfritt mel til grov bakst som glutenfritt brød, scones eller rundstykker. Melet er uten hvetestivelse og kan brukes som vanlig mel i dine glutenfrie oppskrifter.

Grove pannekaker med havre

TORO grove pannekaker med havre passer like godt til frokost som til middag, og er nå helt uten tilsatt sukker. Tilsett kun vann og bland sammen. Server TORO grove havrepannekaker med syltetøy eller brunost, eller det du liker aller best. En pakke TORO grove pannekaker med havre gir ca. 8 pannekaker.

Fløtesaus original

TORO Fløtesaus er en klassisk saus og naturlig følge til kjøttboller, karbonader og andre typer stekt kjøtt. Passer også utmerket til pølser, pasta og lyst kjøtt. Tilsett 2 ss crème fraîche og hakket gressløk for en mer kremet og syrlig smak. Lett å like, lett å lage. 

Tikka Masala Gryte

TORO Tikka Masala er en smaksrik gryte inspirert av den indiske retten Tikka Masala med tomat og kokosmelk. Gryten er krydret med blant annet ingefær og koriander og servers med kylling. Smaker også godt sammen med en frisk salat og chutney. Lett å like, lett å lage.

Sjokolademuffins

TORO Sjokolademuffins er luftige med god smak av ekte sjokolade. De smaker supergodt både med og uten glasur og er en innertier i barnebursdager. TORO sjokolademuffins kan lages som små muffins (16 stk.) eller store muffins (8-10 stk.) og er også helt glutenfrie.

Lys kjøttbuljong pulver

Vi i TORO har produsert buljong siden 1946. Brukes som kraftgrunnlag i saus, suppe og gryte. Lett å like, lett å lage.

Garam Masala

Navnet Garam Masala betyr «sterke krydder», og er en av de viktigste krydderblandingene i det indiske kjøkkenet. Den brukes i de fleste grønnsak- og kjøttretter som krever sterk smak. TORO Krydderiet Garam Masala er et aromatisk og smaksrikt krydder med tydelig karakter av kardemomme og spiskummin. Garam Masala tilsettes på slutten av koketiden. Man drysser den over maten slik at lukten blander seg med dampen fra maten og krydderaromaen trekker inn i retten. Lett å like, lett å lage.

Mørk kjøttbuljongterning

Vi i TORO har produsert buljong siden 1946. Brukes som kraftgrunnlag i saus, suppe og gryte. Lett å like, lett å lage.