Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 836 kJ | 2508 kJ |
Energi | 199 kcal | 597 kcal |
Fett
|
7,7 g
|
23,1 g
|
Karbohydrat
|
23 g
|
69,0 g
|
Protein |
8,4 g |
25,2 g |
Salt |
1,2 g |
3,6 g |
Tilberedning
1. Varm opp ovnen til 225°C (over- og undervarme)
2. Ta av plasten, fordel toppingen utover og sett pizzaen på rist midt i ovnen.
3. Stek til osten er gyllen og smeltet,ca. 15-18 min
4. La pizzaen hvile i 2 minutter på rist etter steking. Kos deg!
Ingredienser
Jarlsbergost 20%, vann, pizzakjøtt (storfekjøtt, vann,soyaprotein, stivelse, salt, krydder, konserveringsmiddel(natriumnitritt), tomatpuré, paprika, stivelse, glutenfritt havremel, druesukker, stabilisator (E 464), fiber, (eple, psyllumfrøskall), gjær, krydder, sukker, salt.
Glutenfri
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Ja | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet