Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 185 g | |
---|---|---|
Energi | 1152 kJ | 2131 kJ |
Energi | 275 kcal | 509 kcal |
Fett
|
12 g
|
22,2 g
|
Karbohydrat
|
32 g
|
59,2 g
|
Protein |
10 g |
18,5 g |
Salt |
1,8 g |
3,3 g |
Tilberedning
1 stk: Fase 1: 225°C 10 sek 100 % effekt, Fase 2: 225°C 40 sek 75 % effekt, Fase 3: 250°C 40 sek vifte. 2 stk: Fase 1: 225°C 15 sek 100 % effekt, Fase 2: 225°C 55 sek 75 % effekt, Fase 3: 250°C 40 sek vifte.
200°C på brett i 6-12 min
Pressgrill
Stekes fra kjøl (tint produkt) i pressjern: 270-280°C i ca 4 minutter under litt press.
Ingredienser
Brød 68 % (hvetemel, vann, gjær, salt, hvetegluten)smelteost 16 % (hvitost, vann, smørolje, melkeprotein,smeltesalt (E331, E339, E452), salt, surhetsregulerende middel (E330),farge (E160a, E160e)), skinke 11 % (svinekjøtt, vann, salt, sukker,stabilisator (E451, E450), rosmarinekstrakt, antioksidant (E301),konserveringsmiddel (E250)), smørblanding 5 % (smør, rapsolje).Må varmebehandles før servering.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | Spor av | |
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet