Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 910 kJ | 2730 kJ |
Energi | 216 kcal | 648 kcal |
Fett
|
7,7 g
|
23,1 g
|
Karbohydrat
|
26 g
|
78,0 g
|
Protein |
9,7 g |
29,1 g |
Salt |
1,1 g |
3,3 g |
Tilberedning
Fra fryst tilstand: Forvarm ovn til 220 °C. Pizza stekes på 180 °C i 8 min. med lav viftehastighet (1 av 4), deretter i 4 min. med medium viftehastighet (2 av 4). NB! steketid vil variere fra ovn til ovn.
Ta kontakt for informasjon om program.
Tilberedning av frossen pizza i stekeovn: 1. Sett ovnen på 225 grader, over og undervarme. Varmluft anbefales ikke. 2. Ta av plasten og stek pizza på rist i varm ovn. Plasser pizzaen på nest nederste rille. 3. Stekes i 17-19 minutter, til osten er smeltet og pizzaen er godt stekt på kanten. 4. Avkjøl på rist før pizzaen deles opp og serveres.
I varmeskap v/65 °C i 90 min.
Fra kjølt tilstand: 210 °C i ca. 7 min. NB! Steketid vil variere fra ovn til ovn.
Ingredienser
hvetemel, vann, ost 16 % (edamer), tomatpuré, skinke 5 %(svinekjøtt, salt, stabilisator (E450, E451), konserveringsmiddel(E250), antioksidant (rosmarinekstrakt, E301), røkaroma), kjøttdeig 5 %(storfekjøtt, potetmel, salt, løk, sukker, krydder, stabilisator (E450,E451)), rød løk, maismel, gjær, rapsolje, sukker, salt, krydder (bl.a.cayenne), maltet hvetemel, bakepulver, enzymer.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet