Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 952 kJ | 2856 kJ |
Energi | 226 kcal | 678 kcal |
Fett
|
7,5 g
|
22,5 g
|
Karbohydrat
|
29 g
|
87,0 g
|
Protein |
9,5 g |
28,5 g |
Salt |
1,2 g |
3,6 g |
Tilberedning
Tilberedning av frossen pizza i stekeovn: 1. Sett ovnen på 225 grader, over og undervarme. Varmluft anbefales ikke. 2. Ta av plasten og stek pizza på rist i varm ovn. Plasser pizzaen på nest nederste rille. 3. Stekes i 17-19 minutter, til osten er smeltet og pizzaen er godt stekt på kanten.
Ta kontakt for informasjon om program.
Fra fryst tilstand: Forvarm ovn til 215 grader. Pizza stekes på laveste viftehastighet i 13 - 16 minutter, til kjernetemperatur >72 grader. NB! steketid vil variere fra ovn til ovn.
Fra kjølt tilstand: 210 °C i ca. 7 min, til kjernetemperatur >72 grader. NB! Steketid vil variere fra ovn til ovn.
I varmeskap v/65 °C i 90 min.
Ingredienser
hvetemel, vann, ost 15 % (edamer), kjøttdeig (storfekjøtt,krydder, krydderekstrakt, salt, stivelse, sukker, stabilisator (E450,E451), antioksidant (E301)), tomatpuré, rødløk, rød paprika, nacho chips(maismel, solsikkeolje, salt), maismel, gjær, rapsolje, sukker, salt,krydder (bl.a. hvitløk, chili), maltet hvetemel, hevemiddel (E341,E450, E500).
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet