Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 916 kJ | 2748 kJ |
Energi | 217 kcal | 651 kcal |
Fett
|
7,4 g
|
22,2 g
|
Karbohydrat
|
27 g
|
81,0 g
|
Protein |
10 g |
30,0 g |
Salt |
1 g |
3,0 g |
Tilberedning
Varmeskap v/ 65 °C i max 90 minutter.
1) Forvarm ovnen til 200 °C, viftehastighet 50 %. 2) Ferdig toppet pizza stekes på rist (helst uten bakepapir). Kanten skal være gyllen, osten smeltet og all topping skal være gjennomvarmet. 3) Steketid fra fryst: ca. 8-10 minutter. Steketid fra tint: ca. 6-8 minutter. 5) Avkjøles på rist.
NB: Steketiden vil variere som følge av mengde fyll, type ovn osv. Steketiden må derfor tilpasses sluttproduktet.
Ingredienser
hvetemel, vann, ost 20 % (mozzarella, edamer), durum,tomatpuré, rapsolje, gjær, krydder (løk), salt, sukker, stabilisator(guarkjernemel).
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet