Hollandaisesaus original

TORO Hollandaise er en klassisk fransk saus og grunnlaget for mange smørsauser – som for eksempel bearnaise. Hollandaisesaus har en mild og kremet smak og passer perfekt til fisk, skalldyr og grønnsaker. Prøv den på nykokt asparges eller til eggs Benedict. Lett å like, lett å lage.

Bretagne kyllingsaus

TORO Bretagne kyllingsaus er en av våre mest populære sauser til kylling og lyst kjøtt. Den gode smaken av paprika og hvitløk passer også til fisk og pastaretter. Tilsett gjerne crème fraîche, litt paprika og friske urter. Lett å like, lett å lage.

Sandefjordsmør original

TORO Sandefjordsmør er en tradisjonell norsk saus med smak av sitron og persille, og passer til både kokt og stekt fisk. Den er en selvfølge til laks, men smaker også nydelig til hvit fisk. Tilsett gjerne fersk persille og litt finrevet sitronskall. Lett å like, lett å lage.

Kantarell- & sjampinjongsaus

TORO Kantarell og sjampinjongsaus er en klassisk soppsaus som passer spesielt godt til lyst kjøtt, koteletter og som utgangspunkt for din egen saus til viltkjøttet. Tilsett litt blåmuggost for en mer pikant smak. Lett å like, lett å lage.

Lett bearnaisesaus

TORO Lett bearnaisesaus har 75 % færre kalorier enn vår originale bearnaisesaus. Passer perfekt til biff og lyst kjøtt – gjerne med en grønn salat til. Finhakk gjerne noe fersk estragon og ha i sausen. Lett å like, lett å lage.

Pastasaus m/tomat & urter

Pastasaus i lettoppløselig pulver

Glutenfri hvit saus

TORO Fri Hvit saus er den glutenfrie varianten av vår klassiske, hvite saus.

Pastasaus basilkum og ost

TORO Pastasaus basilikum og ost er en smakfull lys ostesaus med basilikum som passer til en rekke pastaretter. Lag din egen pastasaus ved å tilsette revet parmesan, ferske urter og hakket persille. Lett å like, lett å lage. 

Lofoten fiskesaus

TORO Lofoten fiskesaus er en frisk og syrlig saus med eple og sitron. Passer perfekt til kokt og stekt fisk, fiskepudding og skalldyr. Hev smaken ved å tilsette frisk persille eller dill. Lett å like, lett å lage. 

Jegersaus

TORO Jegersaus smaker nydelig sammen med alt av viltkjøtt. Krydret med blant annet persille, einebær og tilsatt sjampinjong og tyttebær for å komplettere smaken på høstens fangst. Tilsett crème fraîche istedenfor fløte for en litt syrligere smak. Lett å like, lett å lage.