TORO Gul Ertesuppe

TORO Gul Ertesuppe er en klassiker med god smak av fårepølse, gulrot og purre. Dryss over finhakket persille, og server med Mors flatbrød. Lett å like, lett å lage.

Kremet spinatsuppe

TORO Kremet Spinatsuppe er en fyldig og smakfull suppe med spinat. Suppen blir ekstra god med kokt egg, sprøstekt bacon og en skje créme fraîche. Lett å like, lett å lage.

TORO Svensk Ertesuppe

TORO Svensk Ertesuppe er en klassisk suppe med svinekjøtt og gule erter. God og enkel middag, spesielt sammen med grove pannekaker! Lett å like, lett å lage.

Meksikansk Tomatsuppe

TORO Meksikansk Tomatsuppe er en fyldig og smaksrik suppe, som smaker godt av chili, jalapeňo og paprika. Tilsett ekstra chili og jalapeňos for ekstra smak, og server gjerne med friske urter. Lett å like, lett å lage.

Grønnsaksbuljong økonomi

Grønnsaksbuljong i lettoppløselig pulver i økonomisk pakning. Gir 312 liter ferdig utblandet buljong per 2,5 kg pose.

Betasuppe

TORO Betasuppe er en klassisker som inneholder blant annet potet, erter og byggryn. Tilsett gjerne litt pølser eller annet godt du har hjemme for en egen vri, og server med Mors flatbrød. Lett å like, lett å lage.

Aspargessuppe paste

En kremet suppe med mild og god smak av asparges.

Hollandaisesaus original

TORO Hollandaise er en klassisk fransk saus og grunnlaget for mange smørsauser – som for eksempel bearnaise. Hollandaisesaus har en mild og kremet smak og passer perfekt til fisk, skalldyr og grønnsaker. Prøv den på nykokt asparges eller til eggs Benedict. Lett å like, lett å lage.

Bretagne kyllingsaus

TORO Bretagne kyllingsaus er en av våre mest populære sauser til kylling og lyst kjøtt. Den gode smaken av paprika og hvitløk passer også til fisk og pastaretter. Tilsett gjerne crème fraîche, litt paprika og friske urter. Lett å like, lett å lage.

Sandefjordsmør original

TORO Sandefjordsmør er en tradisjonell norsk saus med smak av sitron og persille, og passer til både kokt og stekt fisk. Den er en selvfølge til laks, men smaker også nydelig til hvit fisk. Tilsett gjerne fersk persille og litt finrevet sitronskall. Lett å like, lett å lage.