Stabburet

Grovhakket laks porsjonspakninger 160g

Varenummer: 07039010016476

Stabbur-Laks med varmrøkt laks er et saftig og lett smørbart laksepålegg av grovhakket laks med biter av varmrøkt laks i en mild saus. Et smakfullt pålegg med en naturlig god smak. Naturlig rik på omega-3, protein og vitamin D.

nokkelhullet

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 40 g
Energi 825 kJ 330 kJ
Energi 199 kcal 80 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
  • - Enumettede fettsyrer
  • - Flerumettede fettsyrer
15 g
  • 1,6 g
  • 8,2 g
  • 4,4 g
6,0 g
  • 0,6 g
  • 3,3 g
  • 1,8 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
2,9 g
  • 0,7 g
1,2 g
  • 0,3 g
Protein
    13 g
      5,2 g
        Salt
          1,3 g
            0,52 g

              Vitamin D 2,3 μg per 100 g. 46% av referanseinntaket.

              Ingredienser

              laks 70 %(hvorav 9 % røkt laks), vann, rapsolje, sitronjuice (frakonsentrat), modifisert stivelse, salt, sukker, eddik, emulgator(E472e), fortykningsmiddel (xantangummi, guarkjernemel),krydder,fargestoff (paprikaekstrakt).

              Inneholder 1,8 g omega-3 fettsyrer per 100 g, hvorav 0,2 g EPA og 0,3 g

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Ja
              gluten
              Nei
              melk
              Nei
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Del på epost Skriv ut