Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1132 kJ |
Energi | 268 kcal |
Fett
|
3,4 g
|
Karbohydrat
|
50 g
|
Protein |
8,1 g |
Salt |
1,1 g |
Tilberedning
1) Forvarm ovnen til 200 °C. Viftehastighet 50 %. 2) Ferdig toppet pizza stekes på rist (helst uten bakepapir). Kanten skal være gyllen, osten smeltet og all topping skal være gjennomvarmet. 3) Steketid fra fryst: ca 8-10 minutter. Steketid fra tint: ca 6-8 minutter. 4) Avkjøles på rist. NB: Steketiden vil variere som følge av mengde fyll, type ovn osv. Steketiden må derfor tilpasses sluttproduktet.
Ingredienser
hvetemel, vann, rapsolje, gjær, salt, sukker.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet