Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 165 g | |
---|---|---|
Energi | 1050 kJ | 1733 kJ |
Energi | 250 kcal | 413 kcal |
Fett
|
9,6 g
|
15,8 g
|
Karbohydrat
|
27 g
|
44,6 g
|
Protein |
11 g |
18,2 g |
Salt |
1,2 g |
2,0 g |
Tilberedning
OBS: tilbered kun én pizza om gangen. Posens materiale gjør at temperaturen kan bli veldig høy. 1. Klipp av det ene hjørnet på posen. Legg pizzaen i mikrobølgeovnen med baksiden (denne siden) ned. 2. Produktet varmes fra fryst tilstand på høy effekt (750 W) i 2,5 minutter. Effekten på mikrobølgeovner kan variere og med det også tilberedningstiden. 3. La pizzaen hvile i posen i 1 minutt før servering.
1. Varm opp ovnen til 175°C med over- og undervame.
2. Ta den dypfryste pizzaen ut av posen.
3. Stek pizzaen på stekeplate midt i ovnen i 15-20 minutter. Effekten på stekeovner kan variere og med det også tilberedningstiden.
Ingredienser
Fyll: ost 19%, røkt skinke og bog 12% (svinekjøtt, salt,konserveringsmiddel (E250), druesukker, stabiliseringsmiddel (E450),antioksidant (E301), røkaroma), tomatpure, tomat, sukker, salt, krydder,gjærekstrakt, krydderekstrakt.Deig: hvetemel, vann, rapsolje, sukker, gjær, salt,emulgeringsmiddel (E471).
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet