Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 300 g | |
---|---|---|
Energi | 941 kJ | 2823 kJ |
Energi | 224 kcal | 672 kcal |
Fett
|
8,2 g
|
24,6 g
|
Karbohydrat
|
27 g
|
81,0 g
|
Protein |
10 g |
30,0 g |
Salt |
1,4 g |
4,2 g |
Tilberedning
Fra fryst tilstand:
Forvarm ovn til 220 °C.
Pizza stekes på 180 °C i 8 min. med lav viftehastighet (1 av 4), deretter i 4 min. med medium viftehastighet (2 av 4).
NB! steketid vil variere fra ovn til ovn.
Ta kontakt for informasjon om program.
Tilberedning av frossen pizza i stekeovn: 1. Sett ovnen på 225 grader, over og undervarme. Varmluft anbefales ikke. 2. Ta av plasten og stek pizza på rist i varm ovn. Plasser pizzaen på nest nederste rille. 3. Stekes i 17-19 minutter, til osten er smeltet og pizzaen er godt stekt på kanten. 4. Avkjøl på rist før pizzaen deles opp og serveres.
I varmeskap v/ 65 °C i 90 min.
Fra kjølt tilstand: 210 °C i ca. 7 min. NB! Steketid vil variere fra ovn til ovn.
Ingredienser
hvetemel, vann, ost 17 % (edamer), pepperonipølser 10 %(storfekjøtt, krydder, krydderekstrakt, potetmel, salt, melkeprotein, sukker, druesukker, hvetefiber, stabilisator (E450, E451), konserveringsmiddel (E250)), tomatpuré, maismel, gjær, rapsolje,krydder (bl.a. løk, hvitløk, paprika), sukker, salt, maltet hvetemel, bakepulver, enzymer.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Ja | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet