Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 58 g | |
---|---|---|
Energi | 233 kJ | 135 kJ |
Energi | 55 kcal | 32 kcal |
Fett
|
0,6 g
|
0,3 g
|
Karbohydrat
|
9,9 g
|
5,7 g
|
Protein |
1,6 g |
0,9 g |
Salt |
0,65 g |
0,38 g |
Tilberedning
1 Brun 400 g kjøttdeig. Bruker du kjøttdeig uten tilsatt salt, foreslår vi for smakens skyld å tilsette en halv teskje salt under steking.
2 Dryss posens innhold over kjøttet og bland godt.
3 Rør inn 3 dl vann og småkok i 2 minutter.
4 Fordel fyllet på en pizzabunn og strø over revet ost.
5 Stek midt i ovnen ved 250 °C, 10-12 minutter.
Ingredienser
tomat 52 %, modifisert potetstivelse, sukker, løk, urter 5% (oregano,basilikum, timian), salt, rapsolje, hvitløk, krydder, fargestoff(rødbetfarge), antiklumpemiddel (E551)
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet