Næringsinnhold
| Per 100 g | Per porsjon 58 g | |
|---|---|---|
| Energi | 233 kJ | 135 kJ |
| Energi | 55 kcal | 32 kcal |
Fett
|
0,6 g
|
0,3 g
|
Karbohydrat
|
9,9 g
|
5,7 g
|
| Protein |
1,6 g |
0,9 g |
| Salt |
0,65 g |
0,38 g |
Tilberedning
1 Brun 400 g kjøttdeig. Bruker du kjøttdeig uten tilsatt salt, foreslår vi for smakens skyld å tilsette en halv teskje salt under steking.
2 Dryss posens innhold over kjøttet og bland godt.
3 Rør inn 3 dl vann og småkok i 2 minutter.
4 Fordel fyllet på en pizzabunn og strø over revet ost.
5 Stek midt i ovnen ved 250 °C, 10-12 minutter.
Ingredienser
tomat 52 %, modifisert potetstivelse, sukker, løk, urter 5% (oregano,basilikum, timian), salt, rapsolje, hvitløk, krydder, fargestoff(rødbetfarge), antiklumpemiddel (E551)
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
| Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
|---|---|---|---|
|
selleri
|
Nei | ||
|
egg
|
Nei | ||
|
fisk
|
Nei | ||
|
gluten
|
Nei | ||
|
melk
|
Nei | ||
|
sennep
|
Nei | ||
|
nøtter
|
Nei | ||
|
peanøtter
|
Nei | ||
|
lupiner
|
Nei | ||
|
bløtdyr
|
Nei | ||
|
sesamfrø
|
Nei | ||
|
skalldyr
|
Nei | ||
|
soya
|
Nei | ||
|
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet