Næringsinnhold
Etter tilberedning
Per 100 g | Per porsjon 230 g | |
---|---|---|
Energi | 986 kJ | 2268 kJ |
Energi | 235 kcal | 541 kcal |
Fett
|
4,4 g
|
10,1 g
|
Karbohydrat
|
39,3 g
|
90,4 g
|
Kostfiber |
1,9 g |
4,4 g |
Protein |
8,2 g |
18,9 g |
Salt |
1,07 g |
2,5 g |
Tilberedning
Deigemner settes i plstkasse med lokk og settes på kjøl 24 timer. Strø under emnene med durum/ semule.
Disse kan stå opp til 3 døgn på kjøl.
Emnene trykkes ut på bord med fingerne - formes til en pizza bunn - men behold kanten. Diameter ca 30 cm.
Tilsett saus og topping.
Stekes i steinovn på ca 330 C - må tilpasses hver enkelt ovn.
Ingredienser
hvetemel, vann, oliven olje, salt, sukker, gjær, vegetabilskfiber, rapsolje, emulgator (E472e, E412), dekstrose,melbehandlingsmiddel (E300), enzymer.
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Ja | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet