Næringsinnhold
Per 100 g | Per porsjon 58 g | |
---|---|---|
Energi | 259 kJ | 150 kJ |
Energi | 61 kcal | 35 kcal |
Fett
|
1 g
|
0,6 g
|
Karbohydrat
|
11 g
|
6,4 g
|
Protein |
1,5 g |
0,9 g |
Salt |
0,64 g |
0,37 g |
Tilberedning
1. Brun 400 g kjøttdeig. Bruker du kjøttdeig uten tilsatt salt, foreslår vi for smakens skyld å tilsette en halv teskje salt under steking.
2. Dryss posens innhold over kjøttet og bland godt.
3. Rør inn 3 dl vann og småkok i 2 minutter.
4. Fordel fyllet på en pizzabunn og strø over revet ost.
5. Stek midt i ovnen ved 250 °C, 10-12 minutter.
Ingredienser
tomat, modifisert potetstivelse, maltodekstrin, løk, sukker, rapsolje,mais, salt, gjærekstrakt, paprika, chilipepper, hvitløk, krydder,oregano, purreløk, fargestoff (paprikaekstrakt), sitron, appelsin,glukosesirup, aroma, antiklumpemiddel (E551)
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet