Stabburet

Calzone m/ost & skinke 110g

Krt à 3,1 kg, 28 stk

EPD-nr. 1151224

Stenovsbakt calzone med ost & skinke

  • Stenovsbakt
  • Masse fyll
  • Autentisk og ren smak

Næringsinnhold

Etter tilberedning

Per 100 g Per porsjon 110 g
Energi 883 kJ 971 kJ
Energi 211 kcal 232 kcal
Fett
  • Hvorav:
  • - Mettede fettsyrer
4,1 g
  • 2,1 g
4,5 g
  • 2,3 g
Karbohydrat
  • Hvorav:
  • - Sukkerarter
32 g
  • 5,2 g
35,2 g
  • 5,7 g
Protein
    10 g
      11,0 g
        Salt
          1,4 g
            1,5 g

              Tilberedning

              1 stk: Fase 1: 225°C 10 sek 100 % effekt, Fase 2: 250°C 40 sek 75 % effekt, Fase 3: 250°C 40 sek vifte. 2 stk: Fase 1: 225°C 15 sek 100 % effekt, Fase 2: 225°C 55 sek 75 % effekt, Fase 3: 250°C 40 sek vifte

              200°C i 10-15 min

              270-280°C i ca 4 min under litt press

              Ingredienser

              hvetemel, vann, ost 12 % (mozzarella), skinke 12 %(svinekjøtt, vann, konserveringsmiddel (E250), stivelse (potet),dekstrose, stabilisator (E407), antioksidant (E316), aroma), tomatpulp,tomatpuré, rugmel, salt, surdeig av hvete, gjær, olivenolje,krydder, sukker, stabilisator (E412), antioksidant (E300).,,

              Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.

              Allergener

              Allergen Ja Nei Kan inneholde spor av
              selleri
              Nei
              egg
              Nei
              fisk
              Nei
              gluten
              • Inneholder:
              • - Hvete
              • - Rug
              Ja
              melk
              Ja
              sennep
              Nei
              nøtter
              Nei
              peanøtter
              Nei
              lupiner
              Nei
              bløtdyr
              Nei
              sesamfrø
              Nei
              skalldyr
              Nei
              soya
              Nei
              sulfitt
              Nei

              JA: Allergenet inngår i produktet

              NEI: Allergenet inngår ikke i produktet

              Holdbarhet og oppbevaring

              Temperatur min -25°C
              Temperatur maks -18°C
              Holdbarhet totalt antall dager 270
              Holdbarhet, min. antall dager fra levering til sluttbruker/kjøkken 50
              Oppbevaring etter åpning Kjølig 0 - 4°C
              Holdbarhet etter åpning 1 døgn
              Del på epost Skriv ut