Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 1591 kJ |
Energi | 375 kcal |
Fett
|
1,9 g
|
Karbohydrat
|
86 g
|
Protein |
1,1 g |
Salt |
1,3 g |
Per 100 g | Per porsjon 35 g | |
---|---|---|
Energi | 883 kJ | 309 kJ |
Energi | 208 kcal | 73 kcal |
Fett
|
1,1 g
|
0,4 g
|
Karbohydrat
|
48 g
|
16,8 g
|
Kostfiber |
2,2 g |
0,8 g |
Protein |
1 g |
0,4 g |
Salt |
0,83 g |
0,29 g |
Tilberedning
1. Bland posens innhold med 4 dl lunkent vann (ca. 37 °C), 1/2 pakke gjær og 1 ts bakepulver. Elt 5 minutter i kjøkkenmaskin.
2. Fordel deigen i 12 muffinsformer til rundstykker eller i smurt brødform (1,5 liter) til brød. Glatt ut overflaten og pensle med olje. Strø ev. på valmuefrø.
3. Hev tildekket i ca. 40 minutter.
4. Stek rundstykker (i muffinsformer) på midterste rille ved 210 °C i ca. 20 minutter. Stek brød (1,5 l's form) på nederste rille ved 210 °C i ca. 35 minutter. Avkjøl på rist.
Ingredienser
maisstivelse, risbakemel, druesukker, risstivelse, potetfiber,potetstivelse, rapsolje, salt, FiberHUSK®, stabilisator (E464).
Uten hvetestivelse
Glutenfri
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Nei | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet