Næringsinnhold
Per 100 g | |
---|---|
Energi | 378 kJ |
Energi | 1599 kcal |
Fett
|
5,9 g
|
Karbohydrat
|
73 g
|
Protein |
4,2 g |
Salt |
1,6 g |
Per 100 g | Per porsjon 35 g | |
---|---|---|
Energi | 826 kJ | 289 kJ |
Energi | 195 kcal | 68 kcal |
Fett
|
3 g
|
1,1 g
|
Karbohydrat
|
38 g
|
13,3 g
|
Kostfiber |
4 g |
1,4 g |
Protein |
2,5 g |
0,9 g |
Salt |
0,77 g |
0,27 g |
Tilberedning
1. Bland posens innhold med 5 dl lunkent vann (ca. 37 °C) og ½ pakke gjær. Elt 5 minutter i kjøkkenmaskin.
2. Ha deigen i smurt brødform (1,5 liter). Glatt ut overflaten med våt slikkepott og pensle med olje.
3. Hev tildekket i ca. 40 minutter.
4. Stek på nederste rille i ovnen ved 210 °C i ca. 35 minutter.
5. Avkjøl på rist.
Tips! Melk kan erstatte deler av vannet.
Ingredienser
stivelse (mais, potet, ris), havregryn 10% (glutenfrie),risbakemel, roefiber, druesukker, solsikkekjerner, linfrø, potetfiber, sesamfrø, stabilisator (guarkjernemel, xantangummi, E464), salt, hevemiddel (kalsiumfosfat, natriumkarbonat), rapsolje,fargestoff (ammonisert karamell).
Uten hvetestivelse
Glutenfri
Produktsammensetningen kan endres. Les derfor alltid ingredienslisten på emballasjen til produktet.
Allergener
Allergen | Ja | Nei | Kan inneholde spor av |
---|---|---|---|
selleri
|
Nei | ||
egg
|
Nei | ||
fisk
|
Nei | ||
gluten
|
Nei | ||
melk
|
Nei | ||
sennep
|
Nei | ||
nøtter
|
Nei | ||
peanøtter
|
Nei | ||
lupiner
|
Nei | ||
bløtdyr
|
Nei | ||
sesamfrø
|
Ja | ||
skalldyr
|
Nei | ||
soya
|
Nei | ||
sulfitt
|
Nei |
JA: Allergenet inngår i produktet
NEI: Allergenet inngår ikke i produktet