Mandelpudding
Karamellpudding med enkel tilberedning
Karamellpudding med enkel tilberedning
Sei i en spennende og enda sunnere panering med 68% gulrøtter og 2% oliven. Forstekt for mindre stekesvinn. Nøkkelhullsmerket.
Hot Chili saus kan brukes som den er men kan også gjerne bruker som smaksforsterker eller base til saus/dressinger
Karamellpudding med enkel tilberedning
Deilig sprøbakt sei med Cordon Bleu- og kalkunfyll. Smaksrik og glutenfri!
En variant av klassisk Idun ketchup – sterk og med tydelig preg av chili og fortsatt proppfull av tomater
Løk antas å være en av de aller eldste dyrkede vekster og ble dyrket fra 3000 f.Kr. i Egypt. Løk og hvitløk var uten tvil de «krydder» som var mest brukt til å smaksette mat i Norden helt frem til vår tid, da handelen med orientalske krydder kom i gang og ble allemannseie. TORO Krydderiet Løkpulver er velegnet i pizza og pastasauser, løksauser, supper, gryteretter, fiskeretter og mye mer. En vektdel løkpulver tilsvarer ca fem vektdeler fersk løk. Lett å like, lett å lage.
Sprøbakt sei av sammensatte biter filet
Svolværpostei er et smørbart fiskepålegg basert på torskerogn og torskelever. Naturlig rik på D-vitamin og omega-3.
TORO Krydderiet Kyllingkrydder er en deilig krydderblanding som passer perfekt til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Kyllingkrydder er også et fint alternativ til allround- eller grillkrydder. Lett å like, lett å lage.