Nugatti
Nugatti Original er sjokoladepålegg som er laget av blant annet av kakao, melk og hasselnøtter som gir den gode, unike Nugatti-smaken. Nugatti har vært på markedet siden 1969 og er nordmenns klare favoritt på skiva.
Nugatti Original er sjokoladepålegg som er laget av blant annet av kakao, melk og hasselnøtter som gir den gode, unike Nugatti-smaken. Nugatti har vært på markedet siden 1969 og er nordmenns klare favoritt på skiva.
Gimsøy Eddik Essens 35% kan brukes til å lage Bordeddik 5 % og Sylteeddik 7 %, og blir av mange også anvendt som ugressmiddel.
Bordeddik 5 %: Bland 1 del produkt med 6 deler kaldt, kokt vann.
Sylteeddik 7 %: Bland 1 del produkt med 4 deler kaldt, kokt vann.
Ugressmiddel: Bland 1 del produkt med 2 deler vann.
TORO Fløtegratinerte poteter blir aldri umoderne og kan tilføre noe til enhver middag. Passer til alle typer kjøttretter, fisk, grillmat og pølser. Dryss gjerne litt ekstra ost på toppen før servering. Lett å like, lett å lage.
TORO Kremet Spinatsuppe er en fyldig og smakfull suppe med spinat. Suppen blir ekstra god med kokt egg, sprøstekt bacon og en skje créme fraîche. Lett å like, lett å lage.
Nugatti Mindre Sukker har totalt 40% mindre sukker, men har den samme gode smaken av nøttesjokoladepålegget Nugatti. Nugatti Mindre Sukker er laget helt uten kunstige søtningsstoffer.
TORO Meksikansk Tomatsuppe er en fyldig og smaksrik suppe, som smaker godt av chili, jalapeňo og paprika. Tilsett ekstra chili og jalapeňos for ekstra smak, og server gjerne med friske urter. Lett å like, lett å lage.
TORO Fløtegratinerte poteter med ost er like godt som det er enkelt. Passer utmerket til kjøttretter, stekte fiskeretter, grillmat og pølser. Smak gjerne til med friske urter. Lett å like, lett å lage.
Nugatti Air er myk og luftig. Den er basert på samme oppskrift som originalen, men har blitt oppkremet med luftbobler. Dette gjør at den får en spennende konsistens og en unik smaksopplevelse, samtidig som den blir ekstra smøremyk og derfor perfekt også som glasur eller til baking.
Eddikessens klar.
Stabbur-Makrell Peppermakrell i rapsolje har en tydelig smak av røkt makrell, krydret med grovkvernet pepper, og er varianten vår med mest fisk og omega-3.