Miks for kyllingpanne mild kremet

TORO miks for Kyllingpanne er en mild kremet saus med urter, vårløk og gulrot. Server gjerne med ris, poteter eller pasta. Lett å like, lett å lage

Vafler Familiepakning

TORO Vafler er en kjærkommen venn til helgekosen og enhver anledning er egentlig en god anledning til å servere vafler. Gjerne med syltetøy, brunost, sukker, smør og kanskje også rømme. Avkjøl vaflene på rist for ekstra sprø vafler. TORO Vafler Familiepakning gir ca. 16 vafler.

Chilikrydder

TORO Krydderiet Chilikrydder er en blanding som gir en ekstra piff til eksotiske retter. Den passer også utmerket til stekte poteter, omeletter og i salatdressinger. Lett å like, lett å lage.

Havrefras

Nøkkelhullsmerkede Havrefras er perfekt balansert med en mild smak av havre, god sprøhet og gode ingredienser som fullkorn, fiber og protein. En elsket favoritt på frokostbord i hele Skandinavia.

Chili Cheese Pølse

Chili Cheese Pølse

Einebær

Einebær er en naturlig ingrediens i viltretter. Knus einebær i en morter før det tilsettes viltkjøtt og viltsauser. TORO Krydderiet Einebær egner seg ypperlig til rype, skogsfugl, rein, hare, kanin, rådyr, hjort og elg og ikke minst i posteier og pateer av vilt. Einebær gjør røkt viltkjøtt til en delikatesse i særklasse. Einebær, basilikum og rosmarin i blanding gir en ny, dristig og uvanlig opplevelse i pastasausen. Lett å like, lett å lage.

Rugfras

Rugfras har en fyldig smak av både rug og havre, ekstra gode fullkorn og perfekt sprøhet. Et perfekt valg for deg som ønsker et høyere fullkorns innhold enn det som er i vår Havrefras Original. Nyt Rugfras, som gir den beste starten på dagen!

Tomatsuppe multipack

TORO Tomatsuppe i multipack. Fire poser x 0,5 liter per pakke.

Hvitløksalt

TORO Krydderiet Hvitløksalt er en blanding av hvitløkspulver og salt. Krydderet er like godt egnet til matlaging som til bordkrydder. Hvitløkssalt passer perfekt til kjøtt- og fiskeretter, salater og dressinger. Prøv det også til stekte grønnsaker. Lett å like, lett å lage.

Jegersaus

TORO Jegersaus smaker nydelig sammen med alt av viltkjøtt. Krydret med blant annet persille, einebær og tilsatt sjampinjong og tyttebær for å komplettere smaken på høstens fangst. Tilsett crème fraîche istedenfor fløte for en litt syrligere smak. Lett å like, lett å lage.