Biffkjøtt marinert strimlet
Marinerte biffstrimler
Marinerte biffstrimler
Klassikeren vi alle kjenner! Rødbetene er søte og friske på smak, og passer like godt i salaten som på skiven.
Malt gurkemeie er kraftig gult. Gurkemeie kom til vår del av verden i middelalderen, og ble fort kjent som «indisk safran». Gurkemeie er en meget viktig ingrediens i karriblandinger og generelt i indisk matlaging, hvor den både gir den karakteristiske fargen og den tørre, varme smaken. TORO Krydderiet Gurkemeie benyttes i hovedsak for å sette gyllen farge på ris, supper, pasta, dressinger, kryddersauser og gryteretter. Gurkemeie kan også brukes for å imitere fargen fra safran, for eksempel i lussekatter. Lett å like, lett å lage.
Sort pepper er umoden frukt som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. TORO Krydderiet malt sort pepper er perfekt i marinader, til steking av fisk og kjøtt eller rett og slett som følgesvenn ved middagsbordet. Lett å like, lett å lage.
Tikka Masala er en mildt krydret indisk kyllingrett med tomat, koriander og ingefær. Esken inneholder ris og miks for marinade og saus. Tilbered med kylling og kokosmelk. Kan tilberedes med creme fraiche i stedet for kokosmelk. Innholdet i esken er vegetarisk.
Dette er folkefavoritten! Det er en søtere type rødbeter, og smaker friskt av gode, norske kvalitetsrødbeter. Perfekt på brødskiven!
Thai Red Curry er en mildt krydret thaigryte med kokosmelk, kaffirlime og sitrongress. Esken inneholder ris og miks for marinade og saus. Tilbered med kylling, kokosmelk, brokkoli, paprika og sukkererter. Kan tilberedes med creme fraiche i stedet for kokosmelk. Innholdet i esken er vegetarisk.
En søt type sylteagurker. Prøv dem på brødskiven sammen med Stabburet Leverpostei.
Klassisk vaniljesaus som kokes
Gelepulver uten sukker