Indisk Tikka Masala

Tikka Masala er en klassisk indisk rett med kremet masalasaus med tomat, yoghurt og koriander. Esken inneholder ris, kokosmelk, toppkrydder og miks for saus og marinade. Tilbered med kylling, fisk eller grønnsaker, bønner og linser. Innholdet i esken er vegetarisk.

Kremet Sjokoladeglasur

TORO Kremet Sjokoladeglasur er en kremet glasur med mild og barnevennlig smak av lys sjokolade som er helt klar til bruk. Passer perfekt på langpannekaker, til muffins eller som kakefyll. TORO Kremet Sjokoladeglasur er enkel å forme så her er det kun fantasien som setter grenser på pynten. En boks er nok til en langpannekake.

Krydderkvern Pepper hel

Sort pepper er umoden frukt fra pepperplanten som er grønn eller orange av farge når den høstes. Pepperen soltørkes frem til den har en jevn, sort farge. Sort pepper er et uunnværlig bordkrydder. Nymalt pepper fra TORO Krydderiet krydderkvern gir en frisk og god peppersmak. Pepper passer i de fleste retter, og er ypperlig til biff og stekt fisk. Lett å like, lett å lage.

Miks for kyllingpanne mild kremet

TORO miks for Kyllingpanne er en mild kremet saus med urter, vårløk og gulrot. Server gjerne med ris, poteter eller pasta. Lett å like, lett å lage

Krydderkvern Havsalt

Salt er egentlig ikke et krydder, men et mineral. Men det er ingen tvil om at de fleste av oss vil svare «salt og pepper» på spørsmålet om hvilke kryddere vi bruker oftest! Fra de tidligste tider har saltet hatt enorm betydning som handelsvare. I tillegg til smaken trenger vi salt for å kunne leve. Uten nok salt får vi ikke musklene til å trekke seg sammen, blodet til å sirkulere og fordøyelsen til å fungere som den skal. Men for mye salt binder vannet i kroppen, og kan være uheldig for blodtrykket. Salt brukes i nær sagt all slags matlagning. TORO Krydderiet Havsalt er et mer grovkornet salt enn vanlig bordsalt, og har en mild og god smak.

Vaniljesaus kaldrørt

Vaniljesaus som røres ut i kald melk

Jegersaus

TORO Jegersaus smaker nydelig sammen med alt av viltkjøtt. Krydret med blant annet persille, einebær og tilsatt sjampinjong og tyttebær for å komplettere smaken på høstens fangst. Tilsett crème fraîche istedenfor fløte for en litt syrligere smak. Lett å like, lett å lage.

Chili Cheese Pølse

Chili Cheese Pølse

Vaniljepudding usukret

Vaniljepudding uten sukker med enkel tilberedning

Mandelpudding usukret

Mandelpudding uten sukker med enkel tilberedning