Sursildkrydder

For deg som liker å lage sursilden selv er TORO Krydderiet Sursildkrydder den ideelle krydderblandingen. Den består av sort pepper, sennepsfrø, nellik og allehånde, og gir den helt riktige smaken av god hjemmelaget sursild. Lett å like, lett å lage.

Ingefær malt

Ingefær er et aromatisk krydder med karakteristisk smak, som er godt kjent fra det asiatiske kjøkken. TORO Krydderiet Malt ingefær passer godt i marinader for svin, kylling og and. Krydderet er også mye brukt i bakverk, pepperkaker, ingefærnøtter, honning kake, og krydderkaker. Lett å like, lett å lage.

Idun Tomatketchup Usøtet

Norges første Tomatketchup med Nøkkelhullsmerket! Verken tilsatt sukker eller kunstig søtning. Inneholder 68% mindre sukkerarter og 58% mindre salt enn gjennomsnittet for ketchup, og jeg er selvfølgelig helt uten konserveringsmiddel. Smaken er naturligvis litt mindre søt, men ekstra søte og solmodne tomater sikrer gode smaken av Idun Tomatketchup.

Glaze

Søt soyabasert saus til glassering av eksempelvis kjøtt og hamburger

Vaniljestang

Vanilje kommer fra vaniljeplanten, som tilhører orkideslekten. Vanilje er en klassisk smak i dessert og bakverk. TORO Krydderiet Vaniljestang er en selvfølge i karamellpudding, creme brule, vaniljeis og vaniljekrem. For mest mulig smak bør hele vaniljestangen brukes; snitt vaniljestangen på langs, skrap ut frøene og bruk begge deler. TORO krydderiets vaniljestenger er spesielt håndplukket for det norske markedet. Lett å like, lett å lage.

Muskatnøtt hel

Muskat var et verdsatt krydder i middelalderen, og et halvt kilo var på 1300-tallet like mye verdt som tre sauer eller en ku. TORO Krydderiet Muskat passer fint i hvite sauser, fiskegrateng, fiskefarser, potetmos og farser av kjøtt. I husholdningen ellers er muskatnøtt naturlig å bruke i kålstuing, grønnsakstuinger, potetmos og i fisk- og kjøttsauser. Muskatnøtt er uunnværlig i bechamelsausen til lasagne. Prøv gjerne revet muskatnøtt over smørstekt spinat, perfekt til grillet fisk. Lett å like, lett å lage.

Bolognesegryte

TORO Bolognesegryte er en tomatisert gryte med fiberrik fusilli pasta, løk og et utvalg urter og krydder som basilikum, oregano og hvitløk. Bolognesgryte er en tradusjonell gryte fra den Italienske byen Bologna og kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kjøttdeig. Lett å like, lett å lage.

Timian hel

Timian er en krydderurt med aromatisk smak og lukt. Navnet er avledet av det greske ordet for mot, «thymos». Timian kan gjerne koke lenge da den trenger tid på å frigi sin smak. TORO Krydderiet Timian kan brukes i farseretter og passer spesielt godt til vilt, lam, okse og kylling. Timian er uunnværlig i ertesuppen og passer godt til tomatsauser. Lett å like, lett å lage.

Spansk gryte

Toro Spansk gryte er en kremet tomatisert gryte med ingredienser fra det spanske kjøkken. Gryten inneholder tomat, paprika, løk og sjampinjong, smaksatt med utvalgte krydder som cumin, hvitløk og chili. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kylling- eller svinekjøtt. Lett å like, lett å lage.

Sweet & Sour gryte

TORO Sweet & Sour-gryte er basert på den velkente kinesiske sausen sweet&sour. Gryten balansert sursøt smak og inneholder ingredienser som gulrot, paprika, ananas og vårløk. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med kylling eller svinekjøtt. Lett å like, lett å lage.