Kardemomme

Vikingene skaffet seg kardemomme fra handelsmenn i Konstantinopel (i dag Istanbul i Tyrkia) for mer enn tusen år siden. TORO Krydderiet Malt kardemomme egner seg godt til krydring av søt mat, spesielt vafler, bakverk som boller og annen gjærbakst. Malt kardemomme er en viktig del av den indiske krydderpaletten og inngår i de fleste indiske matretter. Lett å like, lett å lage.

Sei cordon bleu m/ost & kalkun sprøbakt

Deilig sprøbakt sei med Cordon Bleu- og kalkunfyll. Smaksrik og glutenfri!

Sandefjordsaus

TORO ferdige sauser er en serie serveringsklare sauser, laget med råvarer av høy kvalitet som gir ekstra mye av den gode smaken. TORO Sandefjordsaus er hele familiens favoritt og passer perfekt til fiskemiddagen! Varm den i 2 minutter og den er klar til servering. God middag! Lett å like, lett å lage.

Sei sprøbakt

Sprøbakt sei av sammensatte biter filet

Pizzakrydder

TORO Krydderiet Pizzakrydder er glimrende til pizza og ostesmørbrød, men også velegnet til pastaretter. Pizzakrydder har en deilig smak av blant annet oregano, paprika, basilikum og timian. Lett å like, lett å lage.

Hvitløkspulver

Hvitløkspulver lages ved at hvitløkfedd tørkes, males og siktes ut i ønsket grovhetsgrad. Ved bruk av hvitløkpulver kan det være nyttig å vite at én vekt del hvitløkpulver tilsvarer fem vektdeler fersk hvitløk. TORO Krydderiet Hvitløkspulver passer til mange retter, men står særdeles godt til kjøtt av lam, svin og kylling. Dessuten passer hvitløk godt til pizza, pastaretter, samt asiatiske og meksikanske gryteretter. Hvitløk i pizzasauser og tomatsauser til pasta blir spesielt pikant dersom man surrer hvitløken i olivenolje sammen med basilikum før man tilsetter de øvrige ingrediensene. Ellers passer hvitløk til dressinger, salater, kryddersmør, supper og sauser. Lett å like, lett å lage.

Biffsnadder porsjon

Strimlet og marinert, renskåret storfekjøtt av høy kvalitet.

Sei cordon bleu m/ost & skinke sprøbakt

Sprøbakt sei med Cordon Bleu- og skinkefyll

TORO Blomkål- og Brokkolisuppe

TORO Blomkål- og Brokkolisuppe er en kremet suppe med biter av blomkål og brokkoli. God som den er, eller med ekstra blomkål- og brokkolibuketter. Lett å like, lett å lage.

Jegergryte

TORO Jegergryte er en fyldig gryte med sjampinjong og tyttebær. Kan serveres med alle typer kjøtt, men smaker spesielt godt med viltkjøtt. Sett din egen vri på gryten ved å tilsette litt brunost og rørte tyttebær, eller litt kanel. Lett å like, lett å lage.