Skogsoppsuppe paste
En kremet og smaksrik soppsuppe
En kremet og smaksrik soppsuppe
TORO Kremet Sjokoladeglasur er en kremet glasur med mild og barnevennlig smak av lys sjokolade som er helt klar til bruk. Passer perfekt på langpannekaker, til muffins eller som kakefyll. TORO Kremet Sjokoladeglasur er enkel å forme så her er det kun fantasien som setter grenser på pynten. En boks er nok til en langpannekake.
Einebær er en naturlig ingrediens i viltretter. Knus einebær i en morter før det tilsettes viltkjøtt og viltsauser. TORO Krydderiet Einebær egner seg ypperlig til rype, skogsfugl, rein, hare, kanin, rådyr, hjort og elg og ikke minst i posteier og pateer av vilt. Einebær gjør røkt viltkjøtt til en delikatesse i særklasse. Einebær, basilikum og rosmarin i blanding gir en ny, dristig og uvanlig opplevelse i pastasausen. Lett å like, lett å lage.
En klassisk kremet blomkålsuppe med mild smak
TORO Vafler er en kjærkommen venn til både fredagskaffen og helgekosen. Vafler passer godt med det meste, men smaker ekstra godt med syltetøy, brunost, sukker, smør og/eller rømme. Et godt tips er å avkjøle vaflene på rist så får du ekstra sprø vafler. TORO Vafler gir ca. 6 vafler.
TORO Krydderiet Hvitløksalt er en blanding av hvitløkspulver og salt. Krydderet er like godt egnet til matlaging som til bordkrydder. Hvitløkssalt passer perfekt til kjøtt- og fiskeretter, salater og dressinger. Prøv det også til stekte grønnsaker. Lett å like, lett å lage.
En deilig fiskesuppe med bl.a. sei, pastinakk og purre
TORO Brownies er en saftig og myk sjokoladekake med deilig smak av sjokolade. Kaken er seig i midten og har en litt sprø overflate. Perfekt til små og store anledninger som bursdag, dessert eller helgekos. Server i kakestykker med et melisdryss over. TORO Brownies gir ca. 12 kakestykker.
Det artige med dill er at det trolig er den eneste krydderurten med navn av norsk opprinnelse. Man mener ordet dill er gammelnorsk, en avledning av ordet «lulle» som betyr bysse eller berolige. TORO Krydderiet Dill er en ypperlig tilsetning til fisk- og skalldyrretter, lammekjøtt og dressinger. Dill er også vanlig ved graving av fisk, og sennepssausen til gravfisken er også smaksatt med dill. Bruk også dill også som dryss på poteter og salat. Lett å like, lett å lage.
En deilig italiensk saus perfekt til pastaretter