FUN Light Smågodt-kirsebær

Sommeren 2023 lanserer FUN Light tre helt nye smaker som du aldri har sett i safthylla før! Er du glad i smågodt? Vi har hentet inspirasjon fra smågodt-hylla og plukket ut noen velkjente favoritter. Nå kan du slukke både tørsten og søtsuget med blant annet FUN Smågodt-kirsebær! Selvfølgelig helt uten sukker. Disse er ute på prøve i en begrenset tidsperiode, så kjapp deg å smake før det går tomt.

Vegetar Boller

Stabburet vegetarboller er laget for deg som vil ha et godt og smakfullt alternativ til kjøtt. Passer perfekt for hele familien i pasta, salater og alle andre retter du vanligvis ville brukt kjøttboller.

Grandiosa Vår Hjemmelagde Skinke

Grandiosa Vår Hjemmelagde er en pizza som både ser ut og smaker som hjemmelaget. Vår Hjemmelagde Skinke har tykk og saftig bunn, smakfull tomatsaus og rikelig med digg skinke og ost. Pizzaen veier hele 950g og er perfekt for å deles!

FUN Light Smågodt-Bubblizz

Sommeren 2024 gjentar FUN Light suksessen og lanserer Smågodt-smaker igjen! Er du glad i smågodt? Vi har hentet inspirasjon fra smågodt-hylla og plukket ut noen velkjente favoritter. Nå kan du slukke både tørsten og søtsuget med blant annet FUN Smågodt-Bubblizz! Selvfølgelig helt uten sukker. Disse er ute på prøve i en begrenset tidsperiode, så kjapp deg å smake før det går tomt.

FUN Light Smågodt-Crocodiller

Sommeren 2024 gjentar FUN Light suksessen og lanserer Smågodt-smaker igjen! Er du glad i smågodt? Vi har hentet inspirasjon fra smågodt-hylla og plukket ut noen velkjente favoritter. Nå kan du slukke både tørsten og søtsuget med blant annet FUN Smågodt-Crocodiller! Selvfølgelig helt uten sukker. Disse er ute på prøve i en begrenset tidsperiode, så kjapp deg å smake før det går tomt.

Lasagnepasta

TORO Rett i koppen Lasagnepasta gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Klem sammen til en kopp, varm og nyt!

Tandoori

TORO Rett i koppen Tandoori gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Klem sammen til en kopp, varm og nyt!

Mac'n Cheese

TORO Rett i koppen Mac'n Cheese gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Klem sammen til en kopp, varm og nyt!

Carbonara

TORO Rett i koppen Carbonara gir deg en varmende pause. Passer perfekt når man vil ha noe raskt og enkelt, enten det er hjemme eller på farten. Klem sammen til en kopp, varm og nyt!

FUN Light Solbær

FUN Light Solbær er den første sukkerfrie solbærsaften på markedet! En ny tørsteslukker med god smak av solbær, som du garantert vil elske. Kan nytes både varm og kald. Selvsagt helt uten sukker.