BigOne Meat Lover

BigOne Meat Lover er en pizza for kjøttelskere og nå kommer den med enda mer kjøtt! Toppet med 3 typer smakfullt og saftig kjøtt; skinke, pepperoni og kjøttdeig. Bunnen er pannebakt, hvilket gjør den tykk, luftig og sprø – akkurat som amerikansk pizza skal være!

BigOne BBQ Chicken

BigOne BBQ Chicken er en skikkelig digg amerikansk pizza! Toppet med saftig marinert kylling, rødløk, og masse digg BBQ-saus. Bunnen er pannebakt, hvilket gjør den tykk, luftig og sprø – akkurat som amerikansk pizza skal være!

BigOne Cheese

BigOne Cheese er en American Style ostepizza med mengder av ost! Toppet med tre ulike oster; Mozzarella, Cheddar og Fyldig Norvegia, for en overlegen ostesmak! Bunnen er pannebakt, hvilket gjør den tykk, luftig og sprø – akkurat som amerikansk pizza skal være!

BigOne Classic

BigOne Classic er den opprinnelige BigOne-pizzaen. Saftig og smakfull amerikansk pizza med en mild osteblanding av cheddar og mozzarella, fyldig tomatsaus og storfekjøtt. Pizzaen har en tykk, luftig og sprø pannebakt bunn – akkurat som amerikansk pizza skal være!

BigOne Pepperoni

BigOne Pepperoni er en american style pepperonipizza med massevis av god smak! Toppet med to typer premium pepperoni og en osteblanding av mozzarella og cheddar. Bunnen er pannebakt, hvilket gjør den tykk, luftig og sprø – akkurat som amerikansk pizza skal være!

BigOne XL Spicy Meat

BigOne XL Spicy Meat er den ultimate delingspizzaen. Stor og firkantet pizza på hele 850 gram med «more of the good stuff». Toppet med spicy pepperoni, kjøttdeig, chilli flakes, rømmedressing og tasty cheddar. Bunnen er tykk, luftig og sprø.