Løkpulver

Løk antas å være en av de aller eldste dyrkede vekster og ble dyrket fra 3000 f.Kr. i Egypt. Løk og hvitløk var uten tvil de «krydder» som var mest brukt til å smaksette mat i Norden helt frem til vår tid, da handelen med orientalske krydder kom i gang og ble allemannseie. TORO Krydderiet Løkpulver er velegnet i pizza og pastasauser, løksauser, supper, gryteretter, fiskeretter og mye mer. En vektdel løkpulver tilsvarer ca fem vektdeler fersk løk. Lett å like, lett å lage.

Kålrabistappe

Den originale kålrabistappen siden 1970. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider – passer utmerket til røkt og saltet kjøtt.TORO Kålrabistappe er den originale siden 1970. Tilbehør til de mest tradisjonsrike norske måltider – passer utmerket til røkt og saltet kjøtt. Tilsett gjerne litt kraft kjøttet. Lett å like, lett å lage. 

Panna Cotta

TORO Panna Cotta har en fantastisk smak og konsistens. Denne italienske klassikeren inneholder ekte vanilje og du trenger kun å tilsette melk og fløte. En pakke TORO Panna Cotta er nok til 6 porsjoner.

Kyllingkrydder

TORO Krydderiet Kyllingkrydder er en deilig krydderblanding som passer perfekt til grillet, stekt eller ovnsstekt kylling. Kyllingkrydder er også et fint alternativ til allround- eller grillkrydder. Lett å like, lett å lage.

Sjokolademousse kaldrørt

Luftig og lettvint mousse

Pizzasaus Italiensk Type

Idun Pizzasaus med italiensk vri

Kajennepepper malt

Kajennepepper er et pikant krydder som kommer fra modne chilifrukter. TORO Krydderiet Kajennepepper egner seg godt til kraftige kjøttretter og tomatsauser til pasta. Kajennepepper er dessuten uunnværlig i rettene bacalao (klippfisk i tomat m/løk og poteter) og til den spanske nasjonalretten paella. Lett å like, lett å lage.

Gresk moussaka

TORO Gresk Moussaka er basert på nasjonalretten fra det greske kjøkken og er perfekt for hele familien. TORO Gresk moussaka kommer med sausmiks til kjøttdeig og hvit saus samt potetskiver. Server gjerne med en gresk salat med fetaost og oliven. Lett å like, lett å lage.

Natvigs krydderblanding

Natvigs krydderblanding fra TORO Krydderiet er en populær krydderblanding av blant annet sort pepper, paprika, salt, karri, muskat, kjennepepper og ingefær. Natvigs passer perfekt både til kjøtt, kylling og fisk. Lett å like, lett å lage.

Estragon

Estragon er en urt som forsiktig brukt fremhever smaken av andre urter, men svært lett vil dominere. Estragon brukes mye i det franske kjøkken, og den mest kjente brukes av estragon er i bearnaisesaus. TORO Krydderiet Estragon passer til kylling, svin- og kalvekjøtt, gryterett, i salater, egg- og fiskeretter. Estragon er også ypperlig i dressinger, oljer og sauser. Lett å like, lett å lage.